lungu jpg

Ipoteză electorală explozivă lansată de primarul PNL din municipiul Suceava. Ion Lungu nu exclude ca el să fie candidatul PSD-PNL pentru obținerea unui nou mandat, dacă cele două partide vor stabili să aibă un candidat unic la alegerile locale din 2024, scrie Suceava News. „De ce nu?! Eu am o relație bună cu PSD și nu este niciun secret faptul că la alegerile locale o parte din voturile mele le iau de la PSD”, a declarat edilul, miercuri, într-o conferință de presă.

Ion Lungu este primarul Sucevei din 2004 și este, totodată, și președintele Organizației Municipale Suceava a PNL. Întrebat miercuri, într-o conferință de presă, dacă el ar putea fi candidatul unic al PNL și PSD pentru alegerilor locale din 2024, edilul a răspuns: „De ce nu?! Eu am o relație bună cu PSD și nu este niciun secret faptul că la alegerile locale o parte din voturile mele le iau de la PSD. În caz că se va pune problema candidatului unic, voi hotărî la momentul potrivit dacă voi candida sau nu. Momentul îl voi stabili eu

Totuși, nu cred că se va ajunge la candidatură comună la locale. Poate la europarlamentare, la parlamentare, sau chiar la prezidențiale”, a spus primarul Ion Lungu. Ion Lungu spune, însă, că nu crede într-un astfel de scenariu. „Este foarte probabil ca la europarlamentare, unde-i vot politic 100%, să fie o colaborare PNL-PSD. La locale nu se adună merele cu perele și fiecare ia voturile în dreptul lui”, a spus primarul Sucevei. În primăvară, Organizația Municipală Suceava a PSD a anunțat că Vasile Rîmbu, liderul filialei și fost manager al Spitalului Județean va fi candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului, mai scrie sursa citată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *