Useriștii trebuie să răspundă penal pentru modul în care au condus M S
Useriștii trebuie să răspundă penal pentru modul în care au condus M S

Useriștii trebuie să răspundă penal pentru modul în care au condus Ministerul Sănătății, vrea liderul PSD, Marcel Ciolacu. El acuză deciziile care au fost luate de aceștia în perioada de criză a pandemiei. „E inadmisibil cum a condus USR Ministerul Sănătăţii”, a spus Ciolacu.

Useriștii trebuie să răspundă penal  pentru conducerea MS. Marcel Ciolacu a dat vina pe USR pentru problemele sistemului sanitar.

„E inadmisibil cum a condus USR Ministerul Sănătăţii. Văd că mai scot capul de parcă nu au fost la guvernare… Tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate, nu numai cu COVID – neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sănătate şi altele – eu sper să răspundă penal.

Nu numai corupția ucide, ci şi incompetența şi neglijența. Când îţi asumi asemenea demnități trebuie să te uiți în oglindă dacă faci faţă sau nu mai ales în momente atât de grele”, a acuzat Marcel Ciolacu, la Antena 3, duminică seara.

Liderul social-democrat a mai susținut că s-a ajuns la coaliția PSD – PNL – UDMR deoarece era nevoie de stabilitate și de deblocarea unor procese de reformă.

„Nu faci astfel de alianțe dacă nu vrei să faci şi reforme. Marile coaliţii trebuie să deblocheze lucrurile la fondurile europene, infrastructura, sănătatea.

Când faci o asemenea alianță trebuie să ai temele clare. Am început să lucrăm şi cu Florin Cîţu şi cu Nicolae Ciucă şi pare că încet, încet se formează o echipă pentru binele României”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *