Vaccinare cu mici, la Obor. La centrul de vaccinare s-a făcut și coadă
Vaccinare cu mici, la Obor. La centrul de vaccinare s-a făcut și coadă

Vaccinare cu mici, la Obor. În piața Obor din București s-a organizat un centru de vaccinare de către Primăria Sectorului 2, iar un comerciant local oferă persoanelor care se vaccinează o porție de mici.

Coada s-a format puțin după ora opt, la primele minute după ce a fost deschis centrul de vaccinare.

Punctul de vaccinare este întregit de punctul cu grătare, unde sfârâie micii. Pentru fiecare cetățean care a făcut prima doză din vaccinul Pfizer în Obor, se oferă o porție de trei mici cu muștar, două chifle și o sticlă de apă plată.

Vaccinare cu mici. Peste 50 de persoane s-au vaccinat în centrul din Piața Obor, în primele două ore de la deschidere. În schimb, au primit un voucher pe care, împreună cu adeverința de vaccinare, l-au prezentat la terasă, pentru a lua micii, relatează B1TV.

Nu este însă musai să luați micii azi, căci voucherul este valabil până pe 15 iunie

Zeci de mii de bucureșteni frecventează Piața Obor, săptămânal. Primarul de sector Radu Mihaiu a anunțat plin de entuziasm campania cu micii oferiți „la schimb” cu vaccinarea.

„Vineri, deschidem ‘Caravana de la Obor’ – Un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate… Și poftă bună!”, a transmis Mihaiu pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *