Image default
Actualitate

Vaccinare cu mici în Piața Obor. S-a format coada de la primele ore ale dimineții. Micii se dau la schimb cu Pfizer

Vaccinare cu mici, la Obor. În piața Obor din București s-a organizat un centru de vaccinare de către Primăria Sectorului 2, iar un comerciant local oferă persoanelor care se vaccinează o porție de mici.

Coada s-a format puțin după ora opt, la primele minute după ce a fost deschis centrul de vaccinare.

Punctul de vaccinare este întregit de punctul cu grătare, unde sfârâie micii. Pentru fiecare cetățean care a făcut prima doză din vaccinul Pfizer în Obor, se oferă o porție de trei mici cu muștar, două chifle și o sticlă de apă plată.

Vaccinare cu mici. Peste 50 de persoane s-au vaccinat în centrul din Piața Obor, în primele două ore de la deschidere. În schimb, au primit un voucher pe care, împreună cu adeverința de vaccinare, l-au prezentat la terasă, pentru a lua micii, relatează B1TV.

Nu este însă musai să luați micii azi, căci voucherul este valabil până pe 15 iunie

Zeci de mii de bucureșteni frecventează Piața Obor, săptămânal. Primarul de sector Radu Mihaiu a anunțat plin de entuziasm campania cu micii oferiți „la schimb” cu vaccinarea.

„Vineri, deschidem ‘Caravana de la Obor’ – Un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate… Și poftă bună!”, a transmis Mihaiu pe Facebook.

Related posts

Manele și vaccinare anti-COVID. Valeriu Gheorghiță: „E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit”

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu: Obiectivul meu nu este de a vaccina cât mai multe persoane, ci de a depăși pandemia

Andrada Ionescu

Cum susține vaccinarea anti-COVID Biserica Ortodoxă Română. Mesajul transmis de două fețe bisericești

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment