Mici pentru vaccin. Un centru de vaccinare va fi deschis în Piața Obor din Capitală, în apropiere de terasele unde se vând celebrii mititei. De altfel, antreprenorii din zonă se declară gata să susțină campania de vaccinare și vor oferi gratis o porție de mititei fiecărei persoane care se vaccinează.

Celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar”, a anunțat pe Facebook, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Mici pentru vaccin. Vaccinările se vor face în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar serurile folosite sunt Pfizer și Johnson & Johnson.

E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.

Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza.

Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a scris primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, pe Facebook

Potrivit celei mai recente raportări a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Anti-COVID-19, de la începutul campaniei de imunizare în România au fost vaccinate 4.457.688 de persoane, dintre care 459.936 cu prima doză de ser și 3.997.752 cu ambele doze.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul