Bitcoinul este o escrocherie care afectează dolarul
Bitcoinul este o escrocherie care afectează dolarul

Bitcoinul este o escrocherie care afectează dolarul, consideră fostul președinte al SUA, Donald Trump. El consideră că dolarul ar trebuie să fie cea mai puternică monedă de circulație internațională, moneda lumii.

Bitcoinul seamănă cu o înșelătorie. Nu-mi place pentru că este o altă monedă care concurează împotriva dolarului”, a afirmat Donald Trump. Fostul președinte american a spus că în opinia sa dolarul ar trebui să fie moneda lumii.

Nu cred că ar trebui să avem toate aceste criptomonede. Cred că ar trebui să le reglementeze foarte, foarte tare. În administraţia noastră a fost 6.000 de dolari şi mai puţin. Nu-mi place pentru că este o altă monedă care concurează împotriva dolarului. În esenţă, este o monedă care concurează cu dolarul. Vreau ca dolarul să fie moneda lumii. Asta am spus mereu”, a adăugat Trump într-un interviu Fox Business, potrivit Digi24.

Bitcoinul este o escrocherie care afectează dolarul. Afirmația lui Trump vine în contextul în care El Salvador ar putea deveni prima țară din lume care adoptă în mod oficial bitcoin ca mijloc legal de plată. Astfel, criptomoneda ar urma să fie folosită în paralel cu moneda oficială a țării, dolarul american.

Nayib Bukele, președintele din El Salvador a precizat recent că adoptarea Bitcoin va face mai ușor transferul de bani din străinătate, de la cetățenii țării care locuiesc acum în afara granițelor țării.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *