Vaccinarea are legătură cu rezultatele intelectuale ale elevului. Este ultima inepție pe care a spus-o Florin Cîțu, acuză deputatul AUR, Claudiu Târziu.

Premierul a asociat rezultatele elevilor din România la evaluarea internațională din 2018, PISA, cu rata de vaccinare. Astfel, a transmis că persoanele nevaccinate au o capacitate intelectuală redusă.

Vaccinarea are legătură cu rezultatele intelectuale. „Am văzut câteva studii în această perioadă și o corelație care nu ne face cinste între scorul de la testul PISA și rata de vaccinare. Sunt mai multe studii și aici ar trebui să facem o analiză și să vedem după aceea ce putem să facem”, a declarat Florin Cîțu, potrivit B1TV.

Vaccinarea are legătură cu rezultatele intelectuale ale elevului. Reacția AUR împotriva lui Florin Cîțu

Concluzia lui Florin Cîțu l-a nemulțumit pe Claudiu Târziu, care l-a pus la punct pe premier. În opinia senatorului AUR, poziția lui Cîțu reflectă frustrarea pe care o are, din cauza cifrelor slabe ale campaniei de vaccinare anti-COVID-19, relatează B1TV.

Cred că este o inabilitate clară a unui om politic care nu are nicio legătură cu poziția pe care o are, premier al unui stat și șef al unui partid. Indiferent ce crede despre români, nu ar fi trebuit să se exprime astfel.

O să-i răspund la fel… Este și prostie. Numai un om care nu gândește își poate permite să îi categorisească pe 70% dintre români drept proști, reduși mintal sau cu un IQ mic pentru că nu se vaccinează. Autoritățile trebuiau să le dea încredere românilor. Nu își asumă, nici ele, nici cadrele medicale, nici producătorii efectele adverse ale vaccinurilor.

A fost o ieșire nervoasă, o dovadă a frustrării maxime pe care o trăiește”, a declarat pentru Realitatea Claudiu Târziu, despre premierul care a subliniat joi, că nu va părăsi funcția, deși AUR, PSD și USR-PLUS vot vota pentru moțiunea de cenzură.

Claudiu Târziu a precizat că sâmbătă, 2 octombrie, în Piața Universității, zeci de mii de români vor protesta împotriva Guvernului Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *