RAREȘ BOGDAN

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat joi la Antena 3 că PNL ”ar avea nevoie de încă 57 de voturi de la USR PLUS sau din altă parte” la moțiunea de cenzură pentru a-l salva pe Florin Cîțu.

El a criticat USR PLUS pentru că vrea să voteze moțiunea de cenzură alături de PSD și AUR și a spus că ”Dacian Cioloș, care a luptat împotriva populiștilor și socialiștilor, e într-o spirală cu PSD și AUR”.

Întrebat de unde va face rost PNL de cele 57 de voturi, având în vedere că USR PLUS a refuzat orice colaborare cu Florin Cîțu, Rareș Bogdan a spus că ”după încheierea campaniei interne, lucrurile se vor schimba, retorica domnilor Barna, Cioloș, Drulă, Năsui se va schimba. Veți vedea. Sperăm că cei de la USR PLUS își vor da seama de ridicolul în care se află”.

”Nu renunțăm la Florin Cîțu, credem că e cea mai potrivită persoană pentru a conduce guvernul”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mai spus că ”luăm în calcul creșterea pensiilor cu 7% de la 1 ianuarie”.

Totodată, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan anunţă că restaurantele, cafenelele, sălile de sport şi de spectacole vor rămâne deschise chiar şi în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19. Accesul în localuri se va face pe baza documentelor care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală.

“Mă bucur foarte mult că au înţeles cu toţii că este foarte important ca economia să rămână funcţională, că nu mai putem închide nici cafenele, nici restaurante, nici săli de sport, nici săli de spectacole, nici săli de evenimente, nici şcolile pentru că o naţiune trebuie să aibă tineri inteligenţi, deschişi şi Sorin Cîmpeanu a înţeles primul acest lucru, susţinut întrutotul de premierul Cîţu (…) (Hotărârea CNSU – n.r.) nu va închide, vă pot spune în exclusivitate, că restaurantele vor rămâne deschise”, a afirmat Rareş Bogdan, joi seară, la Antena 3.

Leave a comment

Lasă un răspuns