Vandalism în centrul Capitalei!
„Mai mulți tineri teribiliști au distrus parțial, noaptea trecută, iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff. De neînțeles comportamentul lor, au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în rațele care se odihneau în mijlocul micului lac”, a explicat primarul sectorului 1.
În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum tinerii distrug parcul amenajat recent.
„Am solicitat sprijin polițiștilor pentru identificarea acestor tineri, vom face plângere penală pentru vandalism și cruzime față de animale. Fac apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să nu tolereze asemenea comportament. (…) Să anunțe imediat organele abilitate ori de câte ori observă persoane cu comportamente antisociale, care prin acțiunile lor afectează imaginea spațiului public sau periclitează siguranța în utilizare a echipamentelor din parcuri. Nu ezitați să apelați Dispeceratul Poliției Locale Sector 1, la numărul de telefon 021/9540”, a punctat Clotilde Armand.
La începutul lunii iulie, Primăria sectorului 1 anunța că lucrările de întreținere și reparații în Parcul Kiseleff au fost finalizate.
Tot luna trecută, Armand anunța:
„Am reamenajat o parte din spațiul verde din intersecția Calea Dorobanților – Piața Charles de Gaulle. Prin acțiunea noastră am recuperat 500 mp neîngrijiți și am amenajat toată zona cu plante perene și graminee ornamentale.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *