vasile delicoti
Vasile Delicoti este cercetat pentru ultraj, ar fi lovit cu pumnul o polițistă

Vasile Delicoti este cercetat pentru ultraj, după ce ar fi lovit cu pumnul o polițistă. Primarul din comuna Poarta Albă (Constanța) este acuzat că ar fi bătut-o pe polițista care i-a oprit fiul, aflat la volanul unei mașini. Băiatul de 16 ani nu are permis.

Întâmplarea s-a petrecut în plină zi, pe o stradă din comuna Poarta Albă, județul Constanța. Polițiștii au oprit în trafic un autoturism pentru un control de rutină. Când a văzut echipajul, adolescentul în vârstă de 16 ani a oprit mașina și a schimbat imediat locul cu pasagerul din dreapta.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că ambii tineri sunt minori și nu au permis de conducere, aș că s-au ales cu dosar penal, relatează B1TV.

Ulterior, la fața locului, s-a deplasat tatăl adolescentului care fusese inițial prins la volan. Bărbatul s-a dovedit a fi Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă. Supărat că tocmai fiul său avea de-a face cu legea, edilul s-ar fi năpustit asupra polițistei care efectuase verificările. El ar fi amenințat-o pe femeie și ar fi lovit-o cu pumnul în zona abdomenului.

Cei doi minori s-au ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, iar Vasile Delicoti va fi cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, arată sursa citată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *