viceprimar

Bogdan Pintilie, vicepreședintele organizației de tineret a PNL Brașov, a postat pe Facebook o fotografie trucată cu Flavia Boghiu, viceprimar USR, în care femeia apare cu ochiul vânăt. Liberalul a scris că „e un pamflet” și că „rozul o prinde bine peste tot”, a relatat news.ro. Primarul USR Allen Coliban l-a acuzat pe liberal că instigă la violență.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat că nu tolerează astfel de gesturi, iar partidul va sancționa vinovatul cu excluderea.

„Nu voi tolera acțiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violență! Orice e legat de acest subiect va fi sancționat ferm de către Partidul Național Liberal. Organizația PNL Brașov se va ocupa să excludă din PNL persoana care a avut acest derapaj!”, a transmis Florin Cîțu în postarea apărută pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal.

Liberalul Bogdan Pintilie și-a șters ulterior postarea de pe Facebook și a transmis că a glumit și că poza trucată a preluat-o de la „unii jurnaliști din Brașov”, a scris g4media.ro.

„Doar textul îmi aparține și nu are nicio legătură cu violența domestică, agresiunile fizice etc., cum nici cei din USR care mi-au făcut acest frumos «cadou» nu au treabă cu politica sau cu administrația, dar aceasta este altă poveste”, a explicat Pintilie.

„Ce este interesant este faptul că eu fac zilnic astfel de postări și cine mă cunoaște, știe că sunt făcute în spirit de glumă, altfel m-ar fi sunat și de la Sputnik.Md să mă întrebe de ce fac mișto la adresa doamnei Șoșoacă, doar că pe cei de la AUR încă nu i-am deranjat se pare”, a spus Bogdan Pintilie, vicepreședintele organizației de tineret a PNL Brașov.

G4media.ro susține că Flavia Boghiu ar fi deranjat interesele dezvoltatorilor imobiliari, având în vedere contribuția sa în comisia de urbanism a Primăriei Brașov.
Postarea liberalului a fost comentată și de un dezvoltator imobiliar, Kehaiyan Garbis-Vicentiu, care ar fi nemulțumit că Flavia Boghiu nu îi acceptă proiectele imobiliare în comisiile de urbanism. Flavia Boghiu:

„Am deranjat interesele cuiva” Într-o postare pe Facebook, viceprimarul USR al Brașovului a scris pe Facebook că „niciunei femei nu ar trebui să îi fie frică pentru siguranța ei, doar pentru că a deranjat interesele cuiva”. Aceasta susține că „dezvoltatorul imobiliar Garbis-Vincențiu Kehaiyan, cel care vrea să construiască proiectul American Dream pe dealurile din Schei, ar vrea să mă vadă în scaun cu rotile, să se întâmple și la Brasov ce s-a întâmplat la Mogoșoaia, unde o colegă consilier local a fost amenințată și agresată”. „Sunt sigură că astfel de cazuri se întâmplă în toată România. Cred că a venit momentul să nu mai tăcem și să «ne vedem de treabă», ci să dăm un mesaj clar tuturor femeilor care trec prin asta: Nu ești singură!”, a precizat Flavia Boghiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *