d5cb8f2d41e52898f526ff108f2e7076

După alegerile parlamentare din 2020, când partidul pe care îl conducea n-a mai reușit să intre în Parlament, Victor Ponta s-a retras din politică. Și-a deschis firmă de consultanță și își petrece majoritatea timpului jucând golf.

Apropiați ai fostului prim-ministru al României în perioada 2012- 2015 au declarat, sub protecția anonimatului, pentru Digi24, că acesta își petrece majoritatea timpului în vacanțe și la golf: “O săptămână pe lună e la birou și alte trei joacă golf”.

Victor Ponta a confirmat cu jumătate de gură. “Da, joc mult golf. Aș juca în fiecare zi, dar nu se prea poate. Când mă lasă Daciana, joc…”, a declarat Ponta, care a adăugat că s-a apucat de golf după ce n-a mai fost prim-ministru și după ce n-a mai putut să joace baschet, “pentru că m-am îngrășat și pentru că trebuie să fac totuși mișcare”.

Ponta dă consultanță turcilor

Cum a ajuns una dintre cele mai bogate familii din Turcia, apropiată de regimul lui Erdogan, și sprijinită la București de apropiații fostului premier Victor Ponta, să acapareze în România un zăcământ de cupru estimat la aproape 1 miliard de dolari, scrie Stelian Negrea pe discoverproject.ro.

O clădire din Piața Națiunilor Unite, din centrul Bucureștiului, adăpostește de câteva luni biroul unei noi firme de consultanță. La etajul 9 al clădirii Gemenii Center, fostul premier Victor Ponta a înființat un SRL care îi poartă inițialele în denumire – VP Projects Advisers. Firma de consultanță a început să funcționeze cu doar câteva săptămâni înainte ca activele Moldomin să fie scoase din nou la vânzare.

DiscoverProject a aflat că femeia care administrează noua companie de consultanță a fostului premier, pe numele ei Geanina Pușcașu, reprezintă neoficial la București interesele familiei turce Cengiz care deține Eti Bakîr AS, cea care a câștigat licitația pentru activele Moldomin.

Foto: digi24.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *