Deputatul Daniel Gheorghe a intrat într-un schimb de replici cu jurnalistul Mihai Belu la stand-up-ul politic al lui Laurențiu Botin de la Realitatea Plus. Politicianul a început să vorbească despre geopolitică și să utilizeze cuvinte întortocheate.

În trecut țipați din toți rărunchii să nu mai fim membri în Organizația Mondială a Sănătății. Vorbiți de geopolitică în contextul în care veniți cu niște declarații din străfundul gândirii” a răbufnit Mihai Belu.

Daniel Gheorghe a continuat declarațiile halucinante conform cărora țara noastră trebuie să părăsească Organizația Mondială a Sănătății. El consideră că OMS susține politica promovată de China comunistă.

„Nu am o problemă personală cu dumneavoastră pentru că v-am văzut pentru prima oară. Nici nu știam că sunteți parlamentar. În afară de faptul că sunteți băiatul lui tata (nr. Gheorghe Constantin Silviu, primarul orașului Otopeni) mai aveți vreo calitate?” l-a întrebat jurnalistul pe politician.

Daniel Gheorghe „Tot ce am făcut în Parlament mi-am asumat. Am făcut o declarație la momentul respectiv în contextul unor aberații făcute de Organizația Mondială a Sănătății”

Mihai Belu: „Le judecați dumneavoastră care de trei mandate sunteți deputat fără să aveți altă experiență decât cea de deputat!?”

Daniel Gheorghe: „De unde știți că nu am o altă experiență?”

Mihai Belu: „Nu mai aveați timp”

D. Gheorghe: „Și aveți o problemă cu vârsta mea?”

Mihai Belu: „Ați intrat în parlament fără experiență și e normal să faceți astfel de declarații”

Daniel Gheorghe: „E o declarație pe care dumneavoastră nu o înțelegeți pentru că geopolitică este grea”

Mihai Belu: „V-ați terminat doctoratul după zece ani și o înțelegeți dumneavoastră mai bine”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *