George Simion
George Simion

Liderul AUR, George Simion, a avut un dialog savuros cu o tânără din Congo care trăieşte în Bucureşti, în timp ce se afla blocat pe Aeroportul din Chişinău, după ce nu i s-a permis accesul pe teritoriul Republicii Moldova, pentru a participa la şedinţa comună a Parlamentelor român şi moldovean. Deputatul are interdicţie de intrare pe teritoriul modovean până octombrie 2023.

George Simion a intrat live pe reţeaua socială TikTok şi astfel a ajuns să vorbească timp de 7 minute cu o fată originară din Congo, în timp ce ea se machiază.

Tânăra nu ştie cine este partenerul său de dialog, aşa că George Simion îi explică cine este şi ce planuri are el cu România.   Redăm mai jos replici din dialogul celor doi:

Simion: Eu sunt parlamentar, în Parlamentul României, acum sunt blocat pe aeroportul din Chişinău.

Tânără: Aşa…

George Simion: Ce ai acolo?

Tânără: …Ok, deci tu lucrezi în Parlament.

Simion: Da, sunt parlementar.

Tânără: Şi ce înseamnă asta? Cu ce te ocupi?

George Simion: Sunt politician. Politicienii, în general, sunt ăia care au distrus România timp de 32 de ani.

Tânără: Adică tu. Adică tu ai distrus România, nu?

Simion: Nu, că eu sunt în Parlament de un an jumate şi eu îi urăsc pe politicieni. M-am dus acolo în Parlament ca să le distrug sistemul.

Tânără: Adică să faci mai bun.

Simion: Să fac o Românie mai bună, da.   Tânără: Şi ai făcut?

George Simion: N-am făcut decât să blochez unele nebunii…Cum ar fi să pună pe toată lumea să se vaccineze, dacă mai ştii.  Acum caut să blochez mărirea preţului la motorină şi să conving lumea să iasă în stradă.

Tânără: Nu faci şi o mărire de salarii, alocaţii?

Simion: Putem să facem, dacă redevenim stăpâni pe aurul românilor, pe gazele naturale din Marea Neagră. Să nu mai vină alţi străini să ne fure. Vin americani, nemţi şi ne fură bogăţiile. Dar tu ce ai în pungă, fardurile tale? (n.red. în tot acest timp, tânăra se machiază)

Tânără: Da. Şi ce ai de gând să faci cu România?   Simion: Să taxăm mai puţin munca şi oamenii care muncesc. Acum jumătate din cât câştigi se duce la stat. De exemplu, rujul ăla… 19% din preţ îl trimiţi la stat. Că statul, din banii ăia, angajează tot felul de amante, nepoate.

Tânără: Aha! În amante se duc banii!

Simion: Da, la amante, la nepoţi.

Tânără: Tu acuma te-ai săturat şi ai decis să spui adevărul.

Simion: Da.

Tânără: Bravo, ai tot respect meu, să mor io!

George Simion: Mersi.   Tânără: Şi mă bucur ce faci

Simion: Tre’ să ne luptăm cu ei.

Tânără: Adică cu voi!

Simion: Da, cu politicienii.

Tânără: Am înţeles. De ce fac oamneii aşa ceva?   Simion: Nu se mai satură de bani

    La finalul discuţiei, fata, care îi spune că a împlinit 18 ani, se declară susţinătoarea lui George Simion, căruia îi promite că îl va vota preşedinte la alegerile din 2024: „Ne luminezi şi pe noi, să nu ne mai fraiereacă prietenii tăi“.   „Da, sunt nişte fraieri cocliţi. Te pup, sora mea“, încheie Simion.

Citeste mai mult: adev.ro/rdokfb

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *