VIDEO | Putin, la capătul puterilor? Gestul bizar făcut de liderul rus în timpul unei întâlniri oficiale / Sursa foto: Captură You Tube
VIDEO | Putin, la capătul puterilor? Gestul bizar făcut de liderul rus în timpul unei întâlniri oficiale / Sursa foto: Captură You Tube

Vladimir Putin a părut extrem de agitat în timpul unei întâlniri oficiale, fapt ce a contribuit și mai mult la speculațiile privind sănătatea sa precară.

Președintele rus a mișcat încontinuu din picioare, în timpul unei întâlniri la Moscova, cu Emomali Rahmon, liderul Tajikistanului.

Putin s-a ținut strâns de unul din brațele scaunului, cu mâna dreaptă, în timp ce și-a poziționat mâna stângă în poală, potrivit Gandul.

Liderul de la Kremlin și-a mișcat agitat picioarele, alimentând și mai mult speculațiile privind sănătatea sa șubredă.

În lunile recente, presa străină a scris că Putin ar fi grav bolnav.

Speculațiile s-au înmulțit mai ales după întâlnirea lui Putin cu Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării, la care președintele rus s-a ținut de masă, ca și cum ar fi mascat o durere acută.

Mai mult, Putin a părut umflat la față și a bătut tot timpul cu piciorul drept în podea.

„Un Putin extrem de epuizat”

Profesorul Erik Bucy, expert în limbajul corporal la Texas Tech University, a declarat, pentru The Sun: „Avem în față un Putin extrem de epuizat, față de bărbatul de acum câțiva ani”.

Liderul rus a pus „paie pe foc” și după parada de Ziua Victoriei, unde s-a învelit cu o pătură.

Imaginea liderului de fier din trecut a fost spulberată de cea a unui conducător slăbit, posibil grav bolnav.

Jurnalistul John Sweeney, care relatează din Ucraina, a scris pe Twitter: „Vladimir Putin – cu pătura pe genunchi, cu obraji umflați, ca un hamster cu fălcile pline de steroizi – o figură tristă, în timp ce Armata Rusă defilează prin Kremlin”.

„Nicio declarație de război mondial. Niciun general Gherasimov. Ascultați cuțitele cum sunt ascuțite…”.

Serviciile de inteligență britanice au anunțat că Rusia a pierdut o treime din forța militară alocată invaziei din Ucraina.

Potrivit Ministerului britanic al Apărării, campania rusă în estul Ucrainei și-a pierdut „avântul”, fiind „mult în urma calendarului”.

Între timp, Putin a primit o nouă lovitură dură: Finlanda și Suedia au anunțat că se vor alătura NATO, transmite express.co.uk.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *