Cosmin Tenu Victor Ponta

Liberalii par să aibă o problemă cu selecția de personal. În București problema pare mai mare ca oriunde. Prezentăm câteva imagini pentru a realiza amploarea fenomenului. În imagini apare un Secretar General al PNL. Vă lăsăm pe voi să comentați.

vlcsnap 2022 05 17 10h52m05s981

Își arată fundul la cameră

În imaginile grăitoare de la sine poate fi văzut Cosmin Țenu, Secretarul General al PNL Sector 4. El dansează pe stradă în Piața Revoluției cu un coleg de partid. Alt coleg filmează dintr-o mașină oprită neregulamentar.

La un moment dat, Țenu se întoarce spre cameră și își etalează fundul în timp ce spune ceva despre partid.

Am restricționat videoclipul pentru ca minorii să nu ia astfel de exemple

Liberal traseist „locotenent” de deputat

Cosmin Tenu este un liberal „autentic”. Atunci când nu primește vreo funcție la PNL candidează la Pro România. În 2020 el a fost membru Pro România și s-a implicat activ în campania electorală din Popești Leordeni. El chiar a fost candidat pe listele de consiliu local din Popești Leordeni din partea partidului lui Victor Ponta și Liviu Negoiță.

După aproape un an a fost numit de către Pavel Popescu în funcția de Secretar General al PNL Sector 4. Practic el este al doilea om în filială după deputatul care îndeplinește și funcția de președinte al Comisiei de Apărare!

Cosmin Țenu este urmărit și de ANAF

În dosarul nr. 14125/3/2021 se judecă plangerea împotriva soluției de neurmarire/netrimitere în judecată decisă de procurori prin ordonanța nr. Ord. 120/II-2/2021 din 14.04.2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

ANAF a facut plangere penala pentru Vasile Cosmin Țenu pentru aduse bugetului de stat în timpul în care era administrator al firmei Nimsoc Media SRL.

Șeful său se duce în SUA fără să știe cu cine se întâlnește

Deputatul Pavel Popescu, șeful lui Cosmin Țenu, dansatorului din Piața Revoluției este ocupat să-și aranjeze o excursie în Statele Unite. Așa cum am arătat ieri, el și-a aranjat o deplasare plătită din bani publici în SUA.

Nu a reușit să spună Biroului Permanent al Camerei Deputaților ce întâlniri are. Nu a prezentat nicio invitație. Numai biletul de avion costă în jur de 7000 de euro, iar delegația e compusă din nouă parlamentari.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *