Image default
Actualitate

Viorica Dăncilă refuză să comenteze eșecul moțiunii de cenzură și-i face campanie Gabrielei Firea, atacându-l pe Nicușor Dan

Viorica Dăncilă nu vrea să comenteze eșecul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Orban, spunând că partidul trebuie să se concentreze pe combaterea adversarilor.

„Suntem în campanie electorală, deci nu acum e momentul pentru a discuta ce s-a întâmplat ieri în Parlament cu moțiunea de cenzură a PSD. Vom avea timp de acest lucru după 27 septembrie, vom vedea cine și cum a greșit. Până atunci trebuie să ne concentrăm pe mobilizarea partidului pentru alegeri și pe combaterea adversarilor PSD”, a scris fostul premier al României pe pagina ei de Facebook.

Viorica Dăncilă i-a făcut campanie Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, atacându-i principalul adversar, Nicușor Dan.

„Văd că unul dintre acești adversari – un independent susținut de actualii guvernanți pentru Primăria Capitalei – crede că își poate acoperi lipsa de idei și proiecte cu atacuri la PSD și la guvernul pe care l-am condus. Îi spun că mai bine ar face o analiză cinstită a celor 10 luni de guvernare liberală și va vedea exact ce catastrofal e bilanțul celor pe care se bazează în alegeri”, a scris Dăncilă.

Viorica Dăncilă nu crede într-o victorie a lui Nicușor Dan, la alegerile locale din București.

„Sper că acest „independent de dreapta” va pierde alegerile în București, iar Gabriela Firea va câștiga din nou. O susțin pe Gabriela Firea și sunt convinsă că bucureștenii apreciază ceea ce ea și echipa PSD București au făcut pentru Capitala României. PSD va fi din nou victorios în București. Succes, Gabi!”, a continuat Dăncilă.

Related posts

PSD se apropie periculos în sondaje. La ce distanță a ajuns de PNL și ce scoruri va obține dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan, către Ludovic Orban: „Să revină cu reformele în Camera Deputaților”

Andrada Ionescu

Florin Cîțu spune că PSD „aruncă țara în aer” prin depunerea moțiunii de cenzură. Îl cheamă la discuții pe Marcel Ciolacu: „dăm noi cafeaua”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment