Viorica Dăncilă spune că a rămas fără prieteni de când nu mai e președintele PSD. „Important este omul, nu funcția”
Viorica Dăncilă spune că a rămas fără prieteni de când nu mai e președintele PSD. „Important este omul, nu funcția”

Viorica Dăncilă a descoperit că a rămas fără prieteni de când nu mai e președintele PSD. Fostul premier nu a mai fost căutat de colegi de când a pierdut puterea în partid și nu a mai vorbit recent nici măcar cu oamenii apropiați. Chiar fostul vicepremier Mihai Fifor, odinioară nelipsit din preajma ei, pare s-o fi uitat-o, pentru că Viorica Dăncilă a spus că nu au mai vorbit de dinainte de sărbătorile de Crăciun.

„Din păcate, au mai rămas foarte puțini PSD-iști alături de mine. Prietenii ți-i cunoști după aceste funcții pe care le-ai deținut”, a declarat Viorica Dăncilă pentru PsNews.

Considerat drept unul din apropiații Vioricăi Dăncilă, Mihai Fifor nu a mai vorbit cu ea de dinainte de sărbători, la scurt timp după ce a demisionat, a precizat Dăncilă.

„Dar nu este cazul doar al lui Mihai Fifor. Sunt mulți colegi cu care nu am mai discutat”, a adăugat fostul premier.

„Am să fiu foarte sinceră. Din păcate au mai rămas foarte puțini PSD-iști alături de mine. Prietenii ți-i cunoști după aceste funcții pe care le-ai deținut. Important este omul, nu funcția. Cei care țin cont numai de funcție sunt cei pe care i-am văzut alături de un alt lider, apoi cu liderul următor și tot așa. Și-au schimbat de fiecare dată opinia în funcție de lider (…).

Nu aș vrea să fac referire la o anumită persoană, dar sunt destule persoane care m-au dezamăgit. Nu am mai discutat cu Mihai Fifor după demisia mea din fruntea Partidului Social Democrat (PSD). Ultima oară când am discutat cu el a fost înainte de sărbători. Dar nu este cazul doar al lui Mihai Fifor. Sunt mulți colegi cu care nu am mai discutat (…).

După ce am pierdut alegerile prezidențiale, am fost dezamăgită că au fost colegi care s-au gândit imediat cum să dea la o parte conducerea (…)”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *