Selly Andrei Selaru

Cel mai cunoscut influencer își revarsă imaginea peste tatăl său. Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly are o influență pozitivă asupra celui care i-a dat viață. Părintele fondatorului 5gang poate ajunge într-o funcție importantă.

Selly – șeful internetului

Andrei Șelaru este un elev de liceu din Craiova care a cunoscut faima pe YouTube. Canalul său are 2,5 milioane de abonați. Tânărul a lansat trupa 5gang a cărei ultima piesă are 9,5 milioane de vizualizări. În decembrie, Andrei și trupa sa au lansat filmul „Un altfel de Crăciun” care a fost vizionat de 150.000 de oameni în primul week-end.

Frecvent postările lui Selly de pe YouTube atrag peste un milion de vizualizări. El beneficiază și de suportul colegilor din 5Gang. Gami, Pain sau Diana sunt modele pentru milioane de copii și adolescenți. Mesajele lor ajung la întreaga generație. Milioane de euro curg spre tânărul care susține anul acesta examenul de bacalaureat.

Tatăl lui Selly curtat de PNL

Acest lucru nu a scăpat neobservat de liderii politici. Surse din PNL Dolj susțin că Jean Liviu Șelaru, tatăl lui Selly urmează să fie promovat numaidecât.

Liviu Șelaru lucrează la Direcția Silvică Dolj. Șelaru senior lucrează la compartimentul de împăduriri și investiții. Tatăl lui Andrei Șelaru urmează să fie promovat la conducerea acestei instituții. Mutarea este făcută în contextul în care după preluarea guvernului de către PNL conducerile instituțiilor deconcentrate nu a fost încă de-PSD-izate în totalitate.

Jean Șelaru șef peste pădurile din Dolj?

Astfel, Liviu Șelaru ar urma să primească de la liberali șefia Direcției Silvice Dolj.  Nici acum, tatăl lui Selly nu este chiar muncitor necalificat. El este implicat în achizițiile publice ale instituției. Ultima dată, în urmă cu doi ani numele său apărea în anunțul de participare pentru atribuirea unui contract de 540.000 de lei pentru împădurirea unor suprafețe de teren.

Anul trecut, Jean Șelaru a gestionat un contract de peste un milion de lei pentru reabilitarea unui drum forestier amplasat pe raza Ocolului Silvic Filiași.

tatăl lui Selly

În trecut în război cu liberalii

Jean Liviu Șelaru s-a aflat în 2005 în mijlocul luptei pentru șefia Direcției Silvice Dolj. Atunci el a cerut audiență la prefectul din Dolj. „Dinsul a mai fost director si a avut pierderi de sapte miliarde de lei. A avut si o administrare proasta la ocol in 2004, cind a avut pierderi de peste 300 de milioane de lei, iar anul in curs a inceput la fel” declara tatăl lui Selly acum 15 ani conform Gazeta de Sud.

Jean Liviu Șelaru și colegul său Tiberiu Morogel au intrat să discute cu sub-prefectul din acel moment, Ion Groza.

Acuzații de delapidare pentru Liviu Șelaru

La finalul discuțiilor șefii protestatarilor nu au avut succes. Omul contestat de ei nu a fost schimbat. Mai mult, subprefectul Groza a spus că „cei doi veniti in audienta sint ei insisi anchetati intr-un dosar privind furtul a 600 de metri cubi de masa lemnoasa din padurile Filiasiului in cursul anilor 2003 si 2004” conform aceleiași surse.

Acuzațiile au rămas în aer. Declarația era făcută la 2 ani de la presupusa comitere a faptelor. De atunci au mai trecut încă 15 ani. Probabil că acuzațiile s-au dovedit nefondate.

Este posibil ca acum Liviu Șelaru să pășască el însuși ca șef al Direcției Silvice din județ grație experienței profesionale dar și cu ajutorul imaginii lui Andrei Șelaru, Selly, fiul său.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *