Vlad Voiculescu a greșit tema discuției la o întâlnire cu miniștrii europeni
Vlad Voiculescu a greșit tema discuției la o întâlnire cu miniștrii europeni

Vlad Voiculescu a greșit tema discuției la o întâlnire cu miniștrii europeni ai sănătății. Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs, consideră PSD, reprezentanții partidului de opoziție explicând cum au decurs lucrurile la reuniunea online la care a participat și ministrul român al sănătății.

„Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, consideră social-democrații, potrivit Digi24.

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor. Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris joi seara, pe Facebook reprezentanții PSD.

Vlad Voiculescu a greșit tema discuției. PSD susține că aceasta este motivul pentru care România pierde oportunități de finanțare și cere demisia ministrului Vlad Voiculescu.

„De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunități europene de finanțare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au mai scris reprezentanții PSD pe rețeaua de socializare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *