Vloggerul Selly a atacat-o dur pe Monica Anisie, ministrul educației
Vloggerul Selly a atacat-o dur pe Monica Anisie, ministrul educației

Vloggerul Selly a atacat-o dur pe Monica Anisie, ministrul educației, care a renunțat la o dezbatere televizată cu el, invocând creșterea numărului de cazuri de coronavirus. „Nu vă e rușine, doamnă?” a fost replica puștiului de 19 ani.

Dezbaterea publică despre starea învățământului românesc ar fi trebuit să aibe loc la PROTV, dar ministrul Monica Anisie și-a anulat participarea. Monica Anisie a renunțat să se confrunte față în față cu Selly invocând „cazurile numeroase de COVID-19” și a propus ca în locul ei să meargă la dezbatere o secretară de stat.

Vlogger-ul Selly i-a dat imediat replica pe rețelele de socializare. El spune spune că dacă este așa periculos, de ce ministrul își trimite un subaltern, și în al doilea rând, Monica Anisie dacă dorea să aibă dezbaterea despre educație, ar fi putut să propună ca dezbaterea să aibă loc online.

„Nu vă e doamnă, rușine?”, a interpelat-o Selly pe Monica Anisie.

„Nu poți sa fugi de două ori de un puști de 19 ani”, a spus vloggerul Selly, apoi, la Antena 3.

„Din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, doamna ministru nu poate onora invitația de mâine. Invitația noastră pentru doamna ministru rămâne deschisa după ce situația epidemiologica este mai buna, iar cazurile de COVID-19 încep să scadă. De asemenea, pentru că este o emisiune pe teme de educație, vă propunem participarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, doamna Mihaela Popa”, se arată în informarea trimisă oficial de minister.

VEZI AICI VIDEO CU REACȚIA LUI SELLY

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *