Voiculescu și-a bătut joc și de morți, și de vii spune Marcel Ciolacu
Voiculescu și-a bătut joc și de morți, și de vii spune Marcel Ciolacu

Voiculescu și-a bătut joc și de morți, și de vii spune Marcel Ciolacu, după tragedia de luni seară de la Spitalul Victor Babeș. Președintele PSD l-a acuzat pe premierul liberal Florin Cîțu că nu înțelege că e premierul întregii României, nu doar al coaliției, și pe președintele Klaus Iohannis că a dispărut complet din peisaj, într-o situație de criză.

La mai bine de un an de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, nu știe nimeni de fapt cum se gestionează această criză, a spus Marcel Ciolacu luni seara, într-o emisiune B1TV .

Voiculescu „și-a bătut joc și de morți, și de vii”. „Toată lumea fuge! Nimeni nu-și asumă nimic de 4 luni de zile de când a venit acest nou guvern. Nimeni nu-și asumă nimic. Ei o singură problemă: să nu cumva să deranjăm coaliția.

Îi amintesc lui Cîțu că e premierul României, nu a coaliției lui sau a coaliției pe care și-a dorit-o Iohannis. Voiculescu de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii. N-a făcut nimic, a boicotat și vaccinarea. N-a plătit pe responsablii cu vaccinarea, n-a testat, n-a testat în școli. Știa că vine valul trei și are intensitate dublă față de valul doi. Zilnic stau de vorbă o oră – două cu domnul Rafila și-mi explică. Dar care sunt specialiștii lor?

Câți oameni mai trebuie să moară până se oprește această mascaradă de guvernare, de coaliție?

Ce caută în funcțiune? Să omori oamenii? Și la Unifarm am înțeles că depozitele-s pline de măști neconforme. Ce face statul român? Sunt blocate fonduri europene la Ministerul Economiei, că avem un ministru care și-a făcut cont… Când vor interveni odată toți decidenții să facă ordine în această țară?

Eu nu primeam informații de la Orban nici când eram președintele Camerei Deputaților și eram îndreptățit să le am.

În afară de dl Arafat cine coordonează? Suntem la un an și jumătate de când a început pandemia și nu știm cine coordonează, cine răspunde. Moare lumea și ei stau și hăhăiesc pe la televizor…

Lucrurile nu mai pot continua așa. Cine a pus acest guvern? Dl. Iohannis! L-ați mai văzut de o lună de zile? Eu l-am văzut că a pus doi copaci…”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru B1 TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *