vosganian 1

Varujan Vosganian nu are încredere în Guvernul Orban. După ce opoziția susține că actualul guvern nu este demn de a conduce țara, Vosganian își expune punctul de vedere. „Spuneam într-o postare anterioară că epidemia de corona virus se transformă, în ultima vreme, într-o uriașă acțiune de PR întru slava guvernanților și umilirea națiunii române. Acum avem dovada că epidemia de corona virus se transformă și într-o uriașă afacere.”, spune vicepreședintele ALDE.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vosganian atacă actualul guvern. Acesta ne vorbește despre calculul făcut de guvern referitor la măștile pentru persoanele defavorizate. „Numărul persoanelor defavorizate s-a socotit la 2,3 milioane. Numărul de măști necesare s-a socotit la 50 de persoană, aferent unei perioade de două luni. Asta înseamnă 2,3 x 50, adică 115 milioane de măști pentru care, ne spune ministrul sănătății, dat fiind că o mască costă doi lei, cheltuielile Ministerului Sănătății vor fi suplimentate cu 230 de milioane de lei.”, declară Varujan Vosganin.

Varujan Vosganian nu are încredere în calculele Guvernului

El consideră că acest calcul este fraudulos. „națiunea română are nevoie în următoarele șaizeci de zile de peste un miliard de măști!!! Înmulțiți un miliard cu doi și veți afla că cei care au fundamentat Expunerea de motive a Ordonanței de urgență au socotit cât se poate de firesc ca în următoarele două luni bugetul statului, diferitele instituții, companiile ori persoanele fizice să achiziționeze măști de peste două miliarde de lei.”, continuă acesta.

Vicepreședintele ALDE îndeamnă publicul să afle prețul real al echipamentelor de protecție. „Adăugați la asta termoscannerele și termometrele, cuștile de sticlă de la ghișee, hoteluri și casele de marcat, mănușile, dezinfectanții obligatorii, căștile pentru diferite profesii. Încercați să aflați care sunt costurile de producție pentru aceste produse în raport cu prețurile de vânzare. Veți afla că virusul corona este o bună marcă pentru afaceri de succes.”, încheie Varujan Vosganian.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *