înregistrări incendiare

Înregistrări incendiare cu unul dintre candidații la primăria unui sector al Capitalei au ajuns la LumeaPolitica.ro. Înregistrările sunt scoase din context. Editările ne împiedică să identificăm alte personaje dar scot în evidență un individ rasist, obscen și devianțe comportamentale grave.

Am decis să prezentăm înregistrările așa cum sunt ele. Sursa este necunoscută, dar vocea îi aparține aparent lui Ștefan Florescu, candidatul PMP pentru Primăria Sectorului 6 din București. Am rulat înregistrările pentru trei persoane care cunosc bine primarul și acestea ne-au confirmat faptul că vocea este a acestuia.

Rasism și misoginism de mahala

În înregistrări Florescu vorbește despre o „țigancă împuțită” care este și „grasă slinoasă”. Candidatul PMP se referă la femeia respectivă cu apelativul „purceaua”. Un alt coleg este „cioară proastă” sau „țigan prost”.

El vorbește și despre un coleg „bisexual”. Ștefan Florescu numește Colegiul Executiv Național al PMP drept „Biroul Căcat Național”.

Alte fragmente indică același rasism în forma lui cea mai pură. Chiar dacă nu putem deduce personajele cu exactitate, cuvintele lui Florescu sunt clare. Toată înregistrarea abundă de rasism.

Sectorul 6 versus Sectorul 1

În acest moment, PMP are doi potențiali candidați pentru sectoarele din București în cazul unei alianțe de dreapta. Ștefan Florescu este candidatul pentru Sectorul 6, iar Ioana Constantin este candidatul pentru Sectorul 1. În cazul unei alianțe numai unul dintre cei doi poate ajunge în postura de candidat unic. În acest context, pe înregistrări incendiare se poate auzi Florescu spunând „dă-i, bă, în pula mea cu Sectorul 1”.

Înregistrări incendiare: Borfaș adevărat

Ștefan Florescu Viorel a apărut în viața politică în 2015 când a fost numit director la DGASPC de Cristian Piedone, pe atunci primar al Sectorului 4 din București. În 2016, Florescu candidează la primăria Sectorului 6 din partea PMP. Și atunci el a sperat până în ultimul moment să fie candidatul susținut de toate partidele de dreapta.

În ultima parte a înregistrării, Florecu spune că nu este un retard. „Am fost și eu borfaș la viața mea. Borfaș în adevăratul sens al cuvântului”.

Ștefan Florescu a refuzat să răspundă întrebărilor noastre. În momentul în care i-am solicitat să comenteze înregistrările și-a închis telefonul.

UPDATE: Ștefan Florescu a revenit pentru a spune că este mâna contra candidaților săi. El a spus că înregistrările sunt scoase din context dar nu a putut să indice contextul în care era normal să vorbească așa.
„Sunt mulți care au o problemă personală vizavi de mine pentru că în momentul de față sunt contracandidatul cu cele mai multe șanse pentru obținerea funcției de primar al sectorului 6 și asta s-a întâmplat întotdeauna, când vezi că pierzi puterea și nu mai ai ce face începi să denigrezi contracandidatul tocmai ca să ...ca în mintea ta să crezi că ai acumulat de punctele pe care tu le-ai pierdut prin nereușita în funcția de primar pe care ai avut-o timp de patru ani” a declarat Florescu. 

„Este mâna contracandidaților mei, eram și sunt conștient de faptul că mai devreme sau mai târziu vor începe cu mizerii de genul ăsta pentru că așa le stă în caracter jegoșilor care le este frică să nu piardă ciolanul și mai mult decât atât combinațiile pe care le au de ani de zile și relațiile lor cu mafia interlopă din Sectorul 6 și cred că am spus totul. Știu ce se întâmplă în sectorul 6, cunosc toate șmecheriile și combinațiile primarului în funcție și sunt conștient de faptul că îi este frică șiu recurge la toto felul de tertipuri pentru a-și păstra funcția de primar.” a completat Florescu

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul