Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc îi cer premierului un plan anti-COVID
Actualitate

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc îl somează pe Orban să vină cu un plan concret în Parlament pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Scrisoarea oficială

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc îi cer premierului Ludovic Orban să se prezinte în Parlament cu un plan pentru gestionarea pandemiei de coronavirus. În plus, premierul României trebuie să aducă măsuri concrete și cu privire la începerea școlilor și organizarea alegerilor locale, au mai cerut președinții celor două camere ale Parlamentului.

Cei doi lideri ai PSD i-au trimis o scrisoare oficială prim-ministrului Ludovic Orban în care i-au expus solicitările, potrivit Digi24.

„În contextul lipsei de predictibilitate a politicilor Guvernului pe care îl conduceți, a declarațiilor contradictorii ale miniștrilor dumneavoastră cu privire la măsurile pe care urmează să le luați pentru limitarea impactului economic și social al epidemiei cu SARS-CoV-2 și a stării de incertitudine care caracterizează viețile tuturor românilor pe perioada acestei guvernări, în temeiul art. 107, alin. (1). teza finală din Constituție, vă solicit să prezentați un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindeți pentru limitarea răspândirii virusului.

De asemenea, vă solicit să precizați care este planul de măsuri concrete pentru organizarea, în bune condiții, a alegerilor pentru administrația publică locală, dar și pentru deschiderea noului an școlar 2020 – 2021”, se arată în scrisoarea semnată de președinții celor două Camere ale Parlamentului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc îi cer premierului un plan anti-COVID
Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc îi cer premierului un plan anti-COVID

Marcel Ciolacu: „Guvernați, nu mai mimați”

Premierul Ludovic Orban Orban trebuie să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor, pentru că „doar vorbele nu mai ajung” a scris apoi Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei și pune carul înaintea boilor. PNL a intrat în campanie electorală înainte de a convinge românii că alegerile locale pot fi organizate fără riscuri. Se chinuie să încropească alianțe politice în loc să se alieze cu cetățenii pentru a depăși vârful pandemiei. Iar începerea în siguranță a școlii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza și alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniștrilor care se bat cap în cap. De aceea, împreună cu președintele Senatului– Robert Cazanciuc, am scris astăzi premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia. Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie. Guvernați, nu mai mimați”, a scris Marcel Ciolacu.

Sursa imaginii: Digi24

Related posts

Ludovic Orban tur de forță la Bruxelles

George Dumitrescu

Ciolacu critică decizia PNL de a acorda despăgubiri în avans

Alina Angelescu

Ce spune Oreste Teodorescu despre PNL și Ludovic Orban, la alegerile din București

Constantinescu Gabriel

Cîțu împotriva lui Ciolacu

Alina Angelescu

Ludovic Orban promite proiectul de buget pe 2021, care să fie votat însă de următorul Parlament ales pe 6 decembrie

Constantinescu Gabriel

Dăncilă spune că PNL falsifică realitatea

Alina Angelescu

1 comment

Marcel Ciolacu s-a gândit deja la un premier în locul lui Orban 31 iulie 2020 at 14:32

[…] Marcel Ciolacu s-a gândit la un nou premier. După Ciolacu, noul premier depus de PSD va fi un specialist recunoscut de toată lumea. […]

Reply

Leave a Comment