Un lider liberal este chemat la „ordine” de Adrian Minune. Se prezintă cu o sumă care depășește salariul mediu pe economie. Dedicațiile curg pentru Secretarul General Adjunct al PNL București. Acesta este și Prim-Vicepreședinte la PNL Sector 4.

Șeful liberalilor la masă cu mafia!

Lumea interlopă și lumea politică își dau dedicații

Silviu Mototolea

Silviu Mototolea este și prim-vicepreședinte al PNL Sector 4. El a fost numit la un moment dat în Consiliul de Administrație al Fabricii de Timbre. Atunci presa a speculat relația de rudenie dintre liderul liberal Silviu Mototolea și liderul lumii interlope Florin Mototolea cunoscut ca și Emi Pian. Acum, imaginile prezentate de Lumea Politică îl arată pe Mototolea la botezul organizat de băiatul lui Sanda Marin zis Komitet, unul dintre liderii clanului Bomboana afiliat Duduienilor din Sectorul 5. Secretarul General Adjunct al PNL București stă la masă cu Ahmet Marin, zis Unikat, fiul liderului clanului Fabian, de asemenea afiliat Duduienilor din Sectorul 5 al Capitalei. Imaginile prezentate sunt de interes public justificat pentru că arată legăturile dintre lumea infractorilor și lumea politică.

Secretarul general adjunct al PNL la botezul nepotului lui „Comitet”

comitet a lui portocala

Sanda Cornel, zis Comitet, liderul Clanului Bomboana din Sectorul 5 al Capitalei este afiliat Duduienilor care terorizează această parte de București. El a fost arestat de DIICOT în 2017 alături de liderul absolut al lumii interlope din București, Fane Caran.

Este rudă cu celebrul Spartakus, liderul revoltelor din Sectorul 5 din vremea stării de urgență. Atunci au fost trimise două batalioane de jandarmi pentru a liniștii grupul recalcitrant care blocase mai multe străzi din București.

Unikat, fiul Vrăjitoarei Sidonia și al liderului Clanului Fabian

mototolea si unicat

La masă cu liderul liberal Silviu Mototolea s-a aflat Ahmed Marin, zis Unikat. Acesta este fiul Vrăjitoarei Sidonia și al lui Fabian, liderul unui alt clan afiliat Duduienilor din Sectorul 5 al Bucureștiului.

Fabian și Unikat au fost arestați sub acuzații grave în 2022. În 2014 vrăjitoarea Sidonia a fost condamnată pentru corupție. Liderul liberal a stat la masă cu Unikat care într-un mod misterios a scăpat de acuzații și de pușcărie.

Partidul Național Liberal a nominalizat ministrul de interne în persoana lui Lucian Bode.

Gil Bomboana – rudă cu socrul lui Adrian Minune alături de Mototolea de la PNL

vlcsnap 2023 04 24 14h52m57s425

La nuntă a fost și Gil Tudor, zis Gil Bomboana lider al clanului omonim afiliat Duduienilor. El este rudă cu Gilbert Tudor, socrul lui Adrian Minune care a fost asasinat în Irlanda în urmă cu opt ani.

Atunci au curs valuri de cerneală în presa care a descris asasinatul despre care s-a scris că ar fi fost comandat de sângerosul lider al lumii interlope, Florin Ghenosu.

Gil Bomboana a dat dedicații pentru toți membrii clanului sub privirile atente ale Secretarului General Adjunct al PNL București care părea să noteze fiecare nume în Registrul Electoral sau Lista de Donatori ai partidului.

Recuperatorul Coporan, din arest la nuntă cu liberalul Silviu Mototolea

coporan si fabian

La botezul la care Silviu Mototolea dădea dedicații de 2500 de lei a fost prezent și unul dintre cei mai periculoși recuperatori din București. Ion Coporan a crescut la umbra lui Nuțu Cămătaru și a fost arestat recent în celebrul dosar al Casinouri-lor.

Se pare că arestările nu durează în guvernarea în care Partidul Național Liberal are Ministrul Justiției în persoana lui Cătălin Predoiu. Coporan a mai fost implicat în dosare cu violență, iar la botezul unde a fost împreună cu liderul liberal nu părea afectat de problemele penale.

El este judecat într-un dosar alături de Anaser Duduianu, fiul liderului absolut al clanului, Cristifor Duduianu.

Silviu Mototolea – nașul lui Fardin Amet – fugit în SUA să scape de pușcărie

mototolea si fardin

Silviu Mototolea este nașul interlopului fugar Amet Fardin. Acesta a fugit în Stetele Unite pentru a scăpa de o condamnare de 12 ani într-un dosar de omor. Filmul prezentat de Lumea Politică arată că la botezul copilului lui Fardin, prim-vicepreședintele PNL Sector 4 era botezat „dulceața din Apărătorii Patriei”.

În același context politic: PNL are ministrul de Interne și ministrul Justiției. Cele două ministere ar fi trebuit să colaboreze pentru ca un infractor ca finul liderului liberal să nu poată să fugă din țară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *