George Simion a avut legături cu FSB și întâlniri cu spioni ruși

George Simion a făcut câteva comentarii cu privire la scandalul declanșat de o parte a „mass-mediei globaliste, soroșiste”, care a pus tunurile pe România TV deoarece a îndrăznit prin vocea jurnalistului Victor Ciutacu să pună câteva întrebări firești despre ceea ce s-a întâmplat înainte de a muri jurnalista Iulia Marin.

George Simion a vorbit despre strategiile urâte la care apelează presa subordonată USR, respectiv a intereselor globaliste. Printre reprezentanții de vârf sunt Cătălin Tolontan, Dan Tapalagă și CTP.

George Simion: „I se pregătește, cu siguranță. Și Laurei Codruța Koveși, și lui Mircea Geoană. Sunt cei doi candidați pregătiți pentru 2024 de către sistem, dar eu cred că românii nu mai pot fi păcăliți atât de ușor și celor asociați de fundațiile Soroș ar trebui taxați de către alegători (…). Apelul meu este să ne protejăm semenii cu fapte, nu cu vorbe, pentru că pe cadavrul acestei doamne nu a venit nimeni… Dumnezeu să o ierte!”, a explicat liderul AUR.

Liderul AUR: Se poartă un război din partea mediei globaliste, soroșiste, bandele putiniste

„Trebuie să învățăm o lecție, să facem societatea românească mai bună, pentru persoanele care sunt în durere. S-a ajuns de la moartea Iuliei Marin – Dumnezeu să o ierte! – la apeluri pentru închiderea televiziunii dvs. Am văzut cum cei care vă înjurau în 2017 și au rămas fără vlagă, probabil din cauza vaccinului, cei care spun slava Ucraina peste tot, acum au o nouă țintă – Victor Ciutacu, televiziunea dvs.

Ce e regretabil este că această tânără, care era din generația mea, nu a fost ajutată de semeni, de societate și asistăm la un fenomen generalizat – apatia, egoismul oamenilor a ajuns la cote de neimaginat. Fiecare are grija proprie. Se poartă un război din partea mediei globaliste, soroșiste, bandele putiniste  vă atacă pe dvs. Acesta e pretextul: luptă între diverse organe media, în loc să ne gândim la oamenii care suferă. Trebuie să ne gândim la soluții, înainte ca tragedia să se producă”, a mai declarat George Simion la RTV.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *