Image default
Anchete

EXCLUSIV! Soră de ministru PSD angajată la firma lui Marian Munteanu

El este liderul absolut protestatarilor din Piața Universității din perioada de început a democrației din România. Ea este sora unui ministru important din guvernul PSD. Marian Munteanu are pe ștatul de plată sora celui mai fidel ministru al lui Dragnea.
Fostul lider al studenților este asociat la Agenția de Servicii Profesional unde în 2017 au existat 1524 de angajați. Firma se ocupă cu închirierea de personal către companii mari care doresc să aibă angajați gestionați extern pentru perioade limitate de timp.
Printre acești angajați se regăsește și Cristina Simona Stan, sora ministrului de interne Carmen Daniela Dan. Deși este plătită de firma liderului anti-comunist, sora social democratei numite de Dragnea șefă la MAI lucrează în realitate pentru Transpeco Logistic & Distribution.

Carmen Dan, ministrul Administrației și Inernelor
Carmen Dan
  • Firma este patronată de Elena Borcea, mama recent eliberatului Cristi Borcea și Corneliu George Gâdoiu. La începutul anului au exista informații despre vânzarea companiei către niște investitori străini. Borcea este asociat și în compania Gaspeco L&D, fosta divizie de gaz lichefiat de la OMV Petrom. „9.830.252 RON este suma totală a contractelor încheiate de firma lui Borcea cu diverse instituţii şi regii de stat în cei 4 ani în care fostul acţionar de la Dinamo a stat în închisoare” după cum se arată într-o anchetă publicată de ziarul Libertatea în vara acestui an.
    De altfel, fostul loc de muncă al Cristinei Simona Stan este chiar gigantul austriac din domeniul energiei. Sora ministrului Carmen Dan a lucrat la OMV Petrom înainte de a se muta la firma lui Borcea prin intermediul companiei patronate de Marian Munteanu.
    De cealaltă parte, Agenția de Servicii Profesional SRL are o cifră de afaceri de 19 milioane de euro și este lider de piață în ceea ce privește leasing-ul de personal. Contactat de LumeaPolitica.ro, Marian Munteanu a spus că nu știe despre angajarea Cristinei Stan și a părut amuzat că pe ștatele sale de plată, printre cei peste 1500 de angajați se regăsește și sora unui lider social democrat. „La noi sunt 50 – 60 de specialiști în resurse umane angajați să gestioneze activitatea firmei. Restul angajaților sunt cei pe care îi închiriem către beneficiar și este normal să nu cunosc în detaliu datele acestora. Oricum, noi angajăm persoanele fără să știm care sunt rudele acestora. Analizăm CV-uri, parcurs profesional.” a declarat Marian Munteanu.

Related posts

Domnia interimatului în Poliție și Ministerul de Interne. Întreaga țară paralizată de numirile politice

Mircea Azar

Nu se pot vinde acțiunile Petrom fără acordul statului, explică Virgil Popescu. Sunt motive de securitate națională

Constantinescu Gabriel

INCREDIBIL! Ce șef a împuternicit Carmen Dan în conducerea Jandarmeriei

Mircea Azar

1 comment

EXPLOZIV: sora lui Carmen Dan ar fi angajată la firma lui Marian Munteanu – PSnews 19 octombrie 2018 at 11:53

[…] de către jurnaliștii de la LumeaPolitica.ro, Marian Munteanu a declarat că nu știe despre angajarea Cristinei Stan și a părut amuzat că pe […]

Reply

Leave a Comment