Licitație în valoare de 100 milioane lei pentru Aeroportul Otopeni! Condițiile de participare sunt fabuloase

Aeroportul Otopeni va avea încă 1000 de locuri de parcare. Minunea se va întâmpla dacă va fi desemnat un câștigător la licitația organizată în aceste zile. Condițiile de participare sunt fabuloase, iar câștigătorul va fi desemnat după niște criterii cel puțin ciudate.

Construcția în valoare de 100 milioane lei pentru parcarea de la Aeroportul Otopeni

Prețul contează numai în proporție de 65% la licitația organizată de Compania Națională Aeroporturi București. O cincime din punctaj se obține în funcție de garanția lucrărilor, iar 15 procente din punctaj sunt acordate dacă firma se prezintă la selecție cu un inginer care să declare că a mai făcut un număr mare de parcări.

Valoarea totală a contractului este de 100 de milioane de lei, iar construirea urmează să dureze vreme de cinci ani din momentul semnării contractului. Firmele care vor să participe la această procedură trebuie să demonstreze că au avut o cifră de afaceri de minim 100 de milioane de lei în ultimii trei ani. Condiția este restrictivă din moment ce în medie, de la Aeroport câștigătorul licitație urmează să încaseze circa 20 de milioane de lei pe an în timpul acestui contract.

Firmele trebuie să demonstreze o cifră de afaceri de minim 100 milioane lei pentru participare!

O altă condiție de participare este legată de experiența similară. Participanții la licitație trebuie să dovedească faptul că au construit cel mult opt parcări cu o valoare cumulată egală cu cea a investiției de la Otopeni.

Ofertele se pot depune până la finele lunii august, iar câștigătorul urmează să fie desemnat cel mai târziu pe 30 decembrie 2023.

Conform sistemului public de achiziții, prețul ofertei a contat 65%. De asemena termenul minim al garanției lucrărilor acceptat este de 36 de luni. Însă pentru un termen care s-ar fi aflat sub cerința minimă, oferta ar fi fost refuzată. Denumirea factor de evaluare și anume, termenul de garanție a lucrărilor care au fost executate conform prevederilor în vigoare, Legii cu nr. 10/1995.

3.4 conditii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *