Vă prezentăm sindicaliștii din politică și ipocrizia politicienilor care au pierdut lupta cu băieții deștepți din sindicate. Acest material nu este împotriva sindicaliștilor. Acest material prezintă personajele care, pe spatele miilor de membri de sindicat, s-au inserat în politică unde joacă „la dublu” și exploatează orice oportunitate.

Acesta este motivul pentru care mii de angajați de la Societatea de Transport București trebuie să muncească dublu pentru a suplini paraziți angajați politic și balast electoral.

Acest material este pentru miile de angajați din sistemul de transport bucureștean care sunt captivi în jocurile politice ale unei minorități penale.

Sindicaliști liberali disimulați în toate filialele

PNL guvernează în teorie capitala. Are majoritate în consiliul general împreună cu USR și a sprijinit în alegeri candidatura câștigătoare a lui Nicușor Dan. În birourile politice de la organizațiile de sector ale PNL s-au infiltrat mai mulți sindicaliști de la STB sau Metrorex.

Aceștia au beneficiat de faptul că liberalii nu au oameni pe care să-i rotească în bazele de date și astfel, influențând rezultatul alegerilor interne, au reușit să își numească oameni în poziții cheie.

În acest timp, Robert Sigartău cere ca sindicatele să nu mai facă parte din viața politică. Asta în vreme ce Bucureștiul liberal este dominat de „politicienii” de la STB. Ipocrizia depășește limitele în condițiile în care Sigartău cere ceva în public și altceva atunci când vorbește cu sindicaliștii care-l înconjoară la partid.

WhatsApp Image 2022 01 25 at 10.24.07

PNL Sectorul 1 și Societatea de Transport București

Filiala din Sectorul 1 a PNL are un membru supleant în Adunarea Generală a STB. Diana Mardarovici este consilier general și reprezintă intreresele municipalității în AGA. Practic ea este unul dintre reprezentanții „patronatului” și poate schimba Consiliul de Administrație sau directorul STB.

Lucian Mincu
Ce a fost prima dată? Activitatea politică sau postul de la STB? În cazul lui Mincu prima dată au fost acuzele de mită din partea unui client.

Tot de la filiala PNL Sector 1 vine și Lucian Mincu, un impresar dubios care este director în cadrul STB. De la fotbal, Mincu a ajuns director al Direcției Infrastructură din Societatea de Transport București. Asta s-a întâmplat după ce un fost client, fotbalist aflat la început de carieră l-a acuzat că i-a cerut bani ca să joace.

PNL Sectorul 3 are o treime din voturile CA STB

Liberalii de la Sectorul 3 au trimis în Consiliul de Admnistrație al STB pe Andrei Diculescu Bighea. Acesta a candidat pe listele PNL pentru un post de consilier local în Sectorul 3. Nu se pricepe la transporturi dar a primit drept recompensă de la liberali un post în administrația STB.

Alături de el, filiala locală a liberalilor din Sectorul 3 este adânc implantată de sindicaliști de la societatea de transport.

Florentina Bălan a candidat din partea PNL la alegerile locale din 2020. Ea este șefă la Autobaza Obregia a STB. Alături de Florentina Bălan, liberalii din Sectorul 3 îl au printre factorii de decizie și pe Andrei Sorin de la Uzina de Reparații a STB.

Florentina Balan
Candidat PNL distribuind pliante în campania din 2020. Femeia este angajată STB și spera într-un București nou cu mai mulți angajați STB.

Bogdan Damian, un consilier juridic anonim a fost trimis de liberalii din Sectorul 3 în Consiliul de Administrație de la STB. El este cunoscut în partid ca „șoferul lui Cîțu”. A fost șeful de cabinet al acestuia la Senat și s-a mutat împreună cu președintele partidului la Ministerul de Finanțe, apoi la Palatul Victoria. Pentru a-și spori veniturile, Damian a fost numit în CA al STB.

PNL Sectorul 4 condus de sindicaliștii STB

Societatea de Transport București are o largă majoritate în forurile de conducere ale PNL Sector 4. Șoferul Mitică Neagu a fost ales vicepreședinte al filialei! El este adânc implicat în politică și activitatea sindicală. În 2012 a apărut ca sponsor al PDL cu o sumă halucinantă pentru un angajat RATB. Acum este în forul de conducere al liberalilor din Sectorul 4.

Mitică Neagu

Costel Sabarez este și el ales de liberalii din Sectorul 4 în Biroul Politic. Atunci când nu face politică, Sabarez este director tehnic al STB. A primit funcția odată cu creșterea influenței în partid.

Alin Bădălău, un alt sindicalist STB de la Autobaza Vatra Luminoasă este la rândul său membru în Biroul Politic de la Sectorul 4. Liviu Coman și Costin Damaschin activează la rândul lor în filiala liberală și în sindicatul STB deopotrivă.

badalau campanie
Alin Bădălău STB-ist ziua, liberal care lipește afișe noaptea. Pentru merite deosebite a fost ales membru în Biroul Politic al PNL Sector 4 din București.

PNL Sector 5 are STB-istul său

Libearlii din Sectorul 5 au o legătură mai mare cu Registrul Auto Român unde Radian Tufă este director. Cu toate acestea, nu se putea să lipsească de la ei filonul STB.

Alexandru Mădălin Anghelina a candidat în 2020 din partea liberalilor pentru un loc în Consiliul Local. El este șef serviciu Obologări în cadrul Societății de Transport București.

PNL Sector 6 are un director și un șef de autobază

Nici liberalii de la Sectorul 6 nu stau mai prejos în ceea ce privește reprezentarea STB. Cristian Ilaș activează și la PNL Sector 6, și la Sindicatul Transporturilor București și la STB, unde este director de Exploatare.

Cristian Ilas
Cristian Ilaș – alt director de la STB care are sigla de partid în spate pentru a-l propulsa în viață.

Alături de Ilaș, legiunea de sindicaliști de la Sectorul 6 este condusă de Larisa Maria Paula Bîrsan. Ea a candidat pe listele partidului la alegerile din 2020 pentru un post de consilier local. În același timp este și angajată STB la Autobaza Titan.

DENUNȚĂ ABUZURILE DE LA STB! SPUNE-NE DESPRE ANGAJAȚII POLITICI ȘI ALTE PILE CARE-ȚI FURĂ SALARIUL

Lumea Politică începe o campanie de demascare a angajărilor politice de la STB. Dorim să venim în sprijinul angajaților companiei care văd cu în fiecare zi „colegi” noi apar pe salarii mari.

Scrie-ne pe Facebook despre aceste cazuri și vom analiza cu atenție! Poți să ne contactezi și AICI utilizând formularul de contact anonim. Oferă-ne date, nume și povești și le vom trata cu seriozitate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *