transferul anului

Dan Tudorache și Paul Stănescu au prezentat azi transferul anului pe scena politică din România.

Primarul Sectorului 1 și Președintele PSD Olt au apărut intr-o fotografie alături de Cozmin Gușă. Cei trei sunt zâmbitori, iar mesajul transmis de fotografie este de unitate. Pe masă sunt câteva foi albe și un pix.

FB IMG 1572268856666Imaginea a fost publicată de Dat Tudorache pe contul său de Facebook. Ea a stârnit comentarii aprinse.

La scurt timp, în comentarii, Primarul Sectorului 1 a postat o foaie de hârtie pe care scria „PSD reformat – Orizont 2020”. Majoritatea mesajelor de pe pagina de Facebook sunt de felicitare.

Cozmin Gușă – transferul anului la PSD

Tot la comentarii a apărut și o adeziune semnată de Cozmin Gușă. Transferul anului era oarecum previzibil. Gușă revine practic în PSD. El a fost secretarul general al social democraților la începutul anilor 2000.

FB IMG 1572269725412

„Simplu membru”

La scurt timp, în presă a apărut și o reacție oficială a lui Cozmin Gușă. „Opțiunea mea este de membru simplu, cu funcția de Cozmin Gușă.” a spus consultantul politic și patronul Realitatea TV. El a nuanțat apoi calitatea de simplu membru de partid: „La câte am făcut în viața publică din România, dacă nu-mi ajunge calitatea de membru simplu ca să pot să influențez în bine, înseamnă că tot ce am făcut până acum a fost degeaba”.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *