Aleksandra Riesch
Antheia Riesch

Prima dansatoare la bară din Japonia revine în politică. Femeia candidează pe listele USR la Consiliul Local din Sectorul 2 din București. Ea a mai fost consilier dar nu a mai prins loc eligibil după ce s-a aflat trecutul tumultuos legat de Gregorian Bivolaru, în prezent reținut în Franța sub acuzații grave.

Extaz SRL avea sediul acasă la consiliera USR

Antheia Aleksandra Riesch a intrat pentru prima dată în Consiliul Local din Sectorul 2 în 2016. Ea a fost aleasă atunci din partea USR. Cariera politică a femeii s-a finalizat după ce Lumea Politică a aflat amănunte cutremurătoare din trecutul ei. Numele femeii apare în rechizitoriul celebrului dosar Extaz în care liderul absolut al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut, Gregorian Bivolaru era acuzat de trafic de persoane.

Pe atunci, Antheia Aleksandra se numea Mutulescu. Firma prin care Gregorian Bivolaru trimitea dansatoare în Japonia se numea Extaz SRL. Compania avea sediul chiar acasă la actuala membră a USR.

image 1

Reprezentanta USR din Sectorul 2 apare în rechizitoriu

Procurorii și polițiștii au descins acasă la Antheia Aleksandra Mutulescu în momentul declanșării anchetei. Acest lucru s-a datorat faptului că Extaz SRL avea sediul în apartamentul ei. După audieri au apărut mai multe informații care arătau dimensiunea implicării Aleksandrei în afacerea cu dansatoare a liderului MISA.

Ea este prima adeptă a mișcării care a plecat ca dansatoare în Japonia și care s-a întors cu niște câștiguri considerabile, fapt care l-ar fi determinat pe Bivolaru să trimită și alte yoghine în țara Soarelui Răsare.

Astfel, potrivit declaratiilor martorei Stoica Laura Veronica ( fila 691 – fila 695 – vol 76), numitele Bangau Rodica Popescu Vanda şi înv. Dochinoiu Diana au decis înfiintarea societatii „EXTAZ” SRL în momentul în care numita Mutulescu Antheia Aleksandra le-a relatat despre faptul ca a fost plecata în Japonia ca dansatoare, comunicându-le faptul ca se puteau câştiga sume substantiale din aceasta activitate” se arată în rechizitoriul din dosarul „Extaz”.

image 2

Aleasa local a USR a fost piesă de bază pentru Bivolaru

În total 280 de fete au plecat în Japonia pe filiera MISA – Extaz SRL. Femeia care candidează la USR în Sectorul 2 a fost deschizătoare de drum pentru rețeaua yoginilor lui Bivolaru. „Intuind existenta unei surse de câştig în mod facil şi, în considerarea „bazei materiale” de care dispuneau, respectiv a numarului mare de persoane de sex feminin care erau adepte ale MISA şi a „valentelor” sexuale de care faceau dovada acestea, s-a luat hotarârea trimiterii în Japonia a înv. Dochinoiu Diana şi Chisca Camelia care, odata ce au luat la cunoştinta în mod personal despre conditiile în care putea fi desfaşurata activitatea ca dansatoare, au împartaşit acest lucru inculpatul Bivolaru Gregorian , astfel ca în cele din urma a fost înfiintata societatea Extaz SRL” se mai arată în rechizitoriul întocmit de anchetatori.

Fosta dansatoare candidează din nou pentru USR

Aleksandra Mutulescu și-a schimbat numele prin căsătorie și a devenit Antheia Aleksandra Riesch. Sub acest nume a avut un mandat de consilier local din 2016 în 2020. După scandalul legat de trecutul ei, femeia nu a mai prins un loc eligibil în 2020 pe listele USR.

Cu toate acestea, oamenii lui Radu Mihaiu i-au găsit loc pe listele de la alegerile locale din 2024.

Sectorul 2 candidati

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *