George Simion, liderul partidului AUR, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Conform acestuia, din momentul în care partidul AUR a crescut în sondajele de opinie, este din ce în ce mai puțin chemat la televiziuni. 

Întrebat dacă partidul AUR are candidat pentru alegerile locale din București, acesta a spus că da, însă va fi anunțat în data de 10 octombrie. Totuși, George Simion nu a dat prea multe detalii în legătură cu persoana respectivă.

Marius Tucă: „Vă dați seama ce an va fi pentru George Simion: se va naște copilul, are patru rânduri de alegeri.”

În ceea ce privește o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale, liderul AUR a declarat că nu știe dacă va participa, iar decizia va fi luată „după alegerile europarlamentare, în funcție de rezultate, în funcție de candidați”.

„Îmi aduc aminte de o perioadă când doar Marius Tucă și Ion Cristoiu mă chemau ca invitat. Suntem cam tot pe acolo. De trei luni, de când suntem pe primul loc în unele sondaje de opinie, televiziunile inventează diferite chestii la adresa AUR și nu ne cheamă. CNA amendează programele care îndrăznesc să ne cheme, de exemplu, să prezentăm programul de guvernare. CNA este o instituție care funcționează foarte anapoda”, a mai spus George Simion.

În 2024, în România vor fi alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *