Marian Daniel Enachescu

Marian Daniel Enachescu este încă un IT-ist care și-a încercat norocul în politică la alegerile din anul 2016. Daniel Enăchescu a candidat pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru un post de consilier local în Sectorul 3.

Potrivit declarației de avere, Enăchescu Marian Daniel deține un autoturism Dacia, fabricat în anul 2017. În anul 2017, singurul său venit declarat a fost indemnizația de consilier local, în valoare de aproape 50.000 de lei.

În anul 2016, înainte de a deveni consilier local, Marian Daniel Enachescu era grafician calculator la Tekdata SRL. El a câștigat de acolo, în 2015, aproape 9.000 de lei.

Enăchescu Daniel este președinte al Asociației Se Poate. „Având o experiență profesională centrată în jurul antreprenoriatului, fie că vorbim de IMM-uri sau inițiative civice, îmi doresc să contribui la realizarea unei schimbări în modul în care se face politica locală și să aduc oamenii în centrul deciziilor care sunt luate pentru comunitatea locală”, se prezintă Enăchescu Marian.

La capitolul antreprenoriat, însă, singura tentativă a lui Enăchescu Daniel Marian pare să fi fost ENAROMO SERV SRL. Societatea a fost înființată în anul 2006 de Daniel Marian Enăchescu. Firma avea sediul într-o sufragerie de pe Aleea Streiului din Ploiești. Compania se ocupa de activități legate de băncile de date. În anul 2008, Daniel Enăchescu a completat obiectul secundar de activitate cu „alte activități recreative și distractiven.c.a.(paintball)”. El a înființat un punct de lucru în Breaza. În anul 2012, firma a fost radiată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *