Image default
PNL

Alexandru Bologan

Alexandru Bologan este vice-președinte al PNL Sector 4 din București. Bologan este unul dintre antreprenorii care au venit alături de liberali și s-au integrat în structurile politice din teritoriu. Om de afaceri în domeniul IT&C, politicianul este unul dintre tehnocrații liberali din București.

Bologan este managing partener la Rkeeper Romania, unul dintre cei mai mari jucători din piața soluțiilor integrate de management digital pentru companii. El deține participații și la Gravity Labs, un hub de programare care dezvoltă aplicații pentru mediul corporate.

Rkeeper Romania „alimentează” cu programe și soluții informatice peste 800 de firme din piața internă. Firma condusăde Bologan a ajuns să furnizeze soluții software și hardware în Olanda, Cipru, Polonia și Germania.

Din punct de vedere politic, Alexandru Bologan este membru al Biroului Permanent al PNL Sector 4 de peste cinci ani. În acest timp s-a dedicat soluțiilor tehnice și a adus în partid suflul antreprenorial. „Îmi doresc să iau parte la reformarea sistemului birocratic din România. Digitalizarea este un pas pe care trebuie să-l facem rapid. Așa cum în urmă cu 141 de ani, tot un guvern liberal a decis să înființeze Căile Ferate Române, tot așa, un guvern liberal trebuie să se ocupe de intrarea României în altă etapă a evoluției prin digitalizare. Revoluția informatică acum este ceea ce construcția căilor ferate a fost pentru Ion C. Brătianu și România acelor ani.” spune Bologan într-o postare pe rețelele de socializare.

Liberalul este licențiat în științe juridice și administrative la Universitatea Dimitrie Cantemir. El a Facultatea de Limbi Străine a Universității București. Alexandru Bologan vorbește engleză, italiană, rusă și spaniolă.

Related posts

Rareş Bogdan, apel către Vlad Voiculescu: S-o oprească pe Andreea Moldovan!

Andrada Ionescu

Deputatul PNL Florin Roman îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Ne-am săturat de circ ieftin și incompetență!”

Andrada Ionescu

Ludovic Orban nu e de acord ca cei care muncesc după 65 de ani să fie scutiți de plata CAS

Andrada Ionescu

Leave a Comment