Image default
PNL

Alexandru Bologan

Alexandru Bologan este vice-președinte al PNL Sector 4 din București. Bologan este unul dintre antreprenorii care au venit alături de liberali și s-au integrat în structurile politice din teritoriu. Om de afaceri în domeniul IT&C, politicianul este unul dintre tehnocrații liberali din București.

Bologan este managing partener la Rkeeper Romania, unul dintre cei mai mari jucători din piața soluțiilor integrate de management digital pentru companii. El deține participații și la Gravity Labs, un hub de programare care dezvoltă aplicații pentru mediul corporate.

Rkeeper Romania „alimentează” cu programe și soluții informatice peste 800 de firme din piața internă. Firma condusăde Bologan a ajuns să furnizeze soluții software și hardware în Olanda, Cipru, Polonia și Germania.

Din punct de vedere politic, Alexandru Bologan este membru al Biroului Permanent al PNL Sector 4 de peste cinci ani. În acest timp s-a dedicat soluțiilor tehnice și a adus în partid suflul antreprenorial. „Îmi doresc să iau parte la reformarea sistemului birocratic din România. Digitalizarea este un pas pe care trebuie să-l facem rapid. Așa cum în urmă cu 141 de ani, tot un guvern liberal a decis să înființeze Căile Ferate Române, tot așa, un guvern liberal trebuie să se ocupe de intrarea României în altă etapă a evoluției prin digitalizare. Revoluția informatică acum este ceea ce construcția căilor ferate a fost pentru Ion C. Brătianu și România acelor ani.” spune Bologan într-o postare pe rețelele de socializare.

Liberalul este licențiat în științe juridice și administrative la Universitatea Dimitrie Cantemir. El a Facultatea de Limbi Străine a Universității București. Alexandru Bologan vorbește engleză, italiană, rusă și spaniolă.

Related posts

Ludovic Orban îi consideră „duși cu capul” pe cei care susțin manipularea cifrelor coronavirusului

Marcel Ciolacu, apel către președinte: Să evite „ciolaniada”. Iohannis să accepte un guvern minoritar condus de Alexandru Rafila

Andrada Ionescu

Adrian Fătu

Vlad Voiculescu anunță privatizarea sistemului asigurărilor de sănătate

Andrada Ionescu

Ioana Gela Lazaroiu

Mircea Azar

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment