Ion Poșircaru
PNL PSD

Gheorghe Amzar

Gheorghe Amzăr, de profesie inginer, în prezent consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB), a intrat în politică la
bătrânețe și nu a ezitat să schimbe partidul atunci când și-a propus să ocupe o funcție importantă.
Astfel, dacă în 2013 Amzăr Gheorghe, pe atunci membru al Partidului Național Liberal, a fost numit în Consiliul de Administrație al RADET, în anul 2016 el a candidat pentru un post de consilier general al Capitalei, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR. Gheorghe Amzăr nu numai că a obținut funcția vizată, dar și un bonus, devenind membru în Consiliul de Administrație al SC Administrarea Domeniului Public București SA Sector 3.
În prezent, activitatea lui Amzăr Gheorghe în cadrul CGMB este împărțită între trei comisii. Astfel, Gheorghe Amzăr este președinte al Comisiei pentru Utilități Publice și membru în Comisia Patrimoniu și în Comisia de Ecologie și Protecția Mediului.
Potrivit declarației de avere, Gheorghe Amzăr deține două terenuri – unul de 6.000 de mp în județul Dâmbovița, moștenit în anul 1997 și unul de 2.300 de mp în județul Prahova, achiziționat în 2003, împreună cu soția sa, Amzăr Mariana. Totodată, soții Amzăr dețin un apartament de 54 de mp situat în București, cumpărat în anul 2011, dar și o casă cu suprafața de 85 de mp în județul Prahova, construită în anul 2005.
Gheorghe Amzăr este proprietarul unui autoturism Dacia, fabricat în anul 2003.
Potrivit declarației de avere, în anul 2017, Gheorghe Amzăr a încasat 30.000 de lei din pensie, 14.000 de lei din indemnizația de consilier în cadrul CGMB și 30.000 de lei din indemnizația primită în calitate de membru al Consiliului de Administrație al SC Administrarea Domeniului Public București SA Sector 3. Pe de altă parte, Mariana Amzăr a câștigat anul trecut doar 13.000 de lei, din pensie.
Amzăr Gheorghe are două fiice, Raluca Antoanela Amzăr și Roxana Amzăr Gheorghe, ambele fiind angajate la Televiziunea Română.

Related posts

Premierul propus de PNL este tot Ludovic Orban. Cum a reacționat Marcel Ciolacu, președintele PSD

Constantinescu Gabriel

Alexandru Rafila crede că Guvernul a greșit la capitolul comunicare: „Trebuie să ai echilibru, bună-credință și să fii onest”

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Radu

Alina Angelescu

Cătălin Predoiu spune că interlopii au ajuns la putere în vremea PSD. „Încearcă să penetreze structurile statului” arată ministrul justiției

Constantinescu Gabriel

PSD: Guvernul a scăpat total controlul pandemiei, de dragul voturilor

Constantinescu Gabriel

Aurelia Surulescu

Andrada Ionescu

Leave a Comment