Hubert Thuma este un tânăr politician liberal care conduce „cu mână de fier” organizația PNL Ilfov. El a fost deputat în mandatul 2012 – 2016 și a fost desemnat în 2020 candidatul liberal pentru șefia Consiliului Județean Ilfov.

Studii de top în străinătate

Hubert Thuma s-a născut pe 2 noiembrie 1973 a absolvit studiile liceale și universitare în Austria. Politicianul a luat examenul de bacalaureat la celebrul Liceu Federal Real din Viena în 1994. Thuma a absolvit în 1998 cursurile Universității Economice din Viena.

Din 1997, înainte de finalizarea facultății, lucrează în mari corporații din Austria. Finalul anilor 90 și începutul anilor 2000 îl găsesc director regional al firmei Arthur Hunt GmbH. Hubert Thuma se ocupa de Polonia, Cehia, Ungaria şi România. Compania este în topul firmelor de resurse umane din Europa.

Activitate politică intensă

În 2012 este ales parlamentar și reprezintă vreme de patru ani locuitorii din Ilfov în Camera Deputaților. Thuma este secretarul comisiei de Mediu și face parte din Comisia de Administrație. Ca deputat a avut o activitate intensă. El a făcut 40 de declarații politice, a depus 47 de proiecte de lege și a semnat 10 moțiuni.

Hubert Thuma a fost ales interimar la conducerea PNL Ilfov în 24 februarie 2017 în urma demisiei lui Marian Petrache, iar apoi, la 27 aprilie 2017 a fost ales președinte al organizației în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la Palatul Parlamentului.

Thuma are cele mai mari șanse să câștige în 2020 alegerile pentru Consiliul Județean Ilfov. Organizația este una dintre cele mai puternice filiale liberale. Rezultatul l-ar putea propulsa pe tânărul politician în interiorul partidului unde oricum poziția sa este foarte puternică.

Averea lui Hubert Thuma

În 2017, Petre Ștefan Hubert Thuma deținea un teren de 12 hectare în Popești Leordeni și două apartamente în București. El avea trei autoturisme, cel mai nou fabricat cu zece ani în urmă. Politicianul încasase 45000 de lei din vânzarea unui teren în Pipera. El avea de recuperat 129000 lei și 25000 de euro de la un prieten căruia îi acordase un împrumut.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *