Viorel Daniel Chirvasa, Sector 1
PNL

Viorel Daniel Chirvasa

Viorel Daniel Chirvasă este un politician liberal care a făcut pasul spre politica mare în 2016 când a fost ales din partea PNL consilier local la Sectorul 1. La scurt timp, numele său a fost implicat într-un scandal legat de corupție. În martie 2018 DNA l-a trimis în judecată pe Chirvasă pentru mărturie mincinoasă în dosarul în care directorul ADP Sector 1, este judecat pentru luare de mită. El este acuzat de procurori că a plimbat niște bani proveniți din mită și a încercat să-l protejeze pe directorul ADP care era ținta procurorilor.
Chirvasă provine din fostul Partid Democrat Liberal fuzionat cu PNL-ul în 2016. În 2012 se regăsea pe lista de sponsori ai PDL cu suma de 7000 de lei. Daniel Chirvasă deține o casă cu terenul aferent, el moștenind activele în anul 2015. Conform declarației de avere el nu are mașină și nu realizează niciun venit oficial.
De altfel, el nu a menționat în declarațiile de avere și interese niciun venit sau activ al soției sale Marcela Chirvasă. Cei doi soți au un conflict juridic legat de un teren din București, în acest sens judecându-se cu o anume Cornelia Tudor și cu Oficiul de Cadastru București.
Mult mai interesant este fratele politicianului. Ciprian Mădălin Chirvasă. Delicvent de meserie, el a fost arestat în 2003, pe când avea 20 de ani, fiind condamnat la 5 ani de închisoare pentru furt calificat. După ispășirea unei părți din această pedeapsă, Mădălin Chirvasă a fost eliberat condiționat și s-a reprofilat pe trafic de droguri. Astfel, fratele lui Daniel Chirvasă a ajuns în 2010 din nou după gratii pentru 6 ani și șase luni fiind condamnat de către magistrații Curții de Apel din București. În 2015 Mădălin Chirvasă a fost eliberat condiționat din închisoare, la timp pentru a-și ajuta fratele în campania electorală din 2016.

Related posts

Dan Barna susține alegerile anticipate și neagă un eventual „blat ” PNL-PSD

Constantinescu Gabriel

Câți bani au primit de la stat partidele. PSD este campionul absolut

Constantinescu Gabriel

Constantin Borta

A.M. Ionescu

Dorina Luminita Banisor

Andreea Cristescu

Adrian Nicolae Enache

Mircea Azar

Marius Bereanu

A.M. Ionescu

Leave a Comment