PSD

Florea Iordan

Florea Iordan este, din 2016, consilier local la primăria sectorului 1, unde a ajuns după ce a candidat pe listele Alianței electorale PSD + UNPR.
Iordan Florea este, totodată, președintele Comisiei de comerţ, prestări servicii către populaţie şi promovarea iniţiativei private – domeniul comerţ şi privatizare din primăria sectorului 1, dar și președintele oficiului local nr. 53 din cadrul PSD sector 1.
Spre deosebire de unii dintre colegii săi, Florea Iordan nu are nici averi impresionante și nici vreun CV remarcabil. Astfel, singurul imobil declarat este o jumătate dintr-un teren intravilan de circa 350 mp, situat în București, pe care l-a moștenit în anul 1958.
În anul 2018, Iordan Florea a declarat venituri de aproape 17.000 de lei – 12.000 de lei din indemnizația de consilier local și 5.000 de lei din salariul de lăcătuș mecanic de la Crisworld SRL, un service auto din Sectorul 1.
Soția, Iordan Maria, este șomeră și a încasat circa 1.700 de lei, reprezentând ajutor de șomaj. Nici în trecut cei doi soți nu au ocupat funcții importante. Potrivit declarației de avere din 2016, Florea Iordan a fost șofer la Pepiniera de Val Dyerres Deux SRL, în timp ce soția sa a fost bucătăreasă la SC Complexul Turistic International Doi Cocoși SRL.

Related posts

Florin Fleancu

Andreea Cristescu

Andrei George Trocan

George Dumitrescu

Marian Cristian Neagu

A.M. Ionescu

Augustin Lucian Beldeanu

Andreea Cristescu

Ancuța-Sorina Comănici

George Dumitrescu

Ion Valentin Voicu

A.M. Ionescu

Leave a Comment