Image default
USR

Alexandru Valeriu Gadiuta

Alexandru Valeriu Gadiuta este un tânăr politician, care, în anul 2016, la doar 26 de ani a candidat, pe listele Uniunii Salvați România (USR)

. Gadiuta a candidat pentru consiliul local al sectorului 6 și Consiliul General al Municipiului București. În cele din urmă, Alexandru Gâdiuță a optat pentru un post de consilier general.

Despre Valeriu Alexandru Gâdiuță nu sunt multe de spus. El este membru al comisiei naționale de arbitraj a USR și vicepreședinte al filialei USR sector 6.

În 2013, Alexandru Valeriu Gadiuta a acționat în instanță Direcţia de Jandarmi Bucureşti – UM 0575, pentru anularea unui proces-verbal de contravenție.

Ulterior, politicianul a câștigat procesul. Potrivit declarației de avere, Alexandru Valeriu Gadiuta nu are niciun bun pe numele său.

În 2017, Alexandru Gâdiuță a încasat 14.000 de lei din indemnizația de consilier general și 17.000 de lei în calitate de consilier în administrația publică în cadrul USR.

În 2016, Alexandru Valeriu Gâdiuță a împrumutat 130.000 de lei de la CEO-ul Bitdefender, Florin Talpeș. Valeriu Gâdiuță a returnat suma  împrumutată, întrucât ea nu mai apare în declarația depusă în anul 2018. Ân 2017 suma apărea într-un cont al politicianului deschis la ING, iar datoria era menționată în declarația de avere.

UPDATE IUNIE 2020

Soția politicianului Oana Marina Mateescu a candidat în 2016 pe listele USR pentru un loc în Parlamentul României. Femeia este absolventă a Facultății de Stomatologie, iar la momentul candidaturii nu lucra niciunde. Ea a candidat pentru un post de parlamentar în județul Ilfov.

Related posts

Ancuța-Sorina Comănici

George Dumitrescu

Georgeta Mitran

Andrada Ionescu

Rezultate EXIT-POLL: PSD conduce, dar PNL este la un procent distanță! AUR, surpriza alegerilor

Andrada Ionescu

Gheorghe Amzar

George Dumitrescu

Nicușor Dan nu va fi investit vineri în funcția de primar. Ține de interpretarea legii, a explicat primarul ales al Capitalei

Constantinescu Gabriel

Mihaela Murgoci

Andreea Cristescu

2 comments

Mihai 19 septembrie 2019 at 11:37

suma de 130.000 apare, dar la depozite bancare :))))))))

Reply
REVOLTĂTOR. Un partid propune un politician șomer pentru primăria unui sector din București - Lumea Politică 6 iulie 2020 at 11:47

[…] un politician șomer pentru funcția de primar al unuia dintre cele șase sectoare ale capitalei. Alexandru Valeriu Gâdiuță este consilier general. Aceasta nu este o meserie în sine. Politicienii primesc o indemnizație […]

Reply

Leave a Comment