Andreea Vasilescu

Andreea Vasilescu este o debutantă în ale politicii. În anul 2016 ea a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) pentru un post de consilier local la Sectorul 5. Deși a reușit să obțină funcția vizată, un an mai târziu tânăra și-a dat demisia. Mandatul său de consilier local la Primăria sectorului 5 a încetat.

Cu toate acestea, în 2017 ea a fost aleasă vice-președintă a USR București. Organizația are patru vice-președinți și opt membrii ai Biroului Municipal. La aceleași alegeri, șefa organizației era Roxana Wring. Aceasta a fost nevoită să demisioneze din cauza unor legături cu poliția politică în perioada comunistă.

Potrivit declarației de avere, în anul 2017, Andreea Vasilescu avea în conturi aproximativ 90.000 de lei. În anul precedent, femeia a câștigat 120.000 de lei. Ea a luat 108.000 de lei ca angajat al Orange. A mai încasat 2.000 de lei din indemnizația de consilier local. Aproape 10.000 de lei au venit din alocațiile copiilor și bonusul de inserție.

În anul 2016, când a candidat la alegerile locale, Andreea Vasilescu lucrase pentru IBM România și Orange. În trecut ea a lucrat și pentru Microsoft.

În perioada 2001 – 2006, Vasilescu a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București. Ea vorbește în engleză, franceză și spaniolă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *