Actualitate

Nicușor Dan o face pe Firea incompetentă

Nicușor Dan o face pe Gabriela Firea incompetentă. Candidatul la Primăria Municipiului București spune despre actualul primar ca își justifică incompetența afirmând mereu că este sabotată.

„Gabriela Firea, un primar plângăcios care știe să spună doar: “sunt sabotată”. De fapt, e doar incompetentă. Pentru orice eșec, Gabriela Firea își justifică incompetența acuzând că este “sabotată”. Ea este fără vină și “lumea rea” o sabotează: opoziția din Consiliu o sabotează, jurnaliștii o sabotează, chiar și PSD o sabotează. În realitate, Gabriela Firea este sabotată de propria neputință. De la dezastrul din trafic, până la toată galeria de politruci cu care PSD a umplut administrația Capitalei și care nu fac nimic – acesta e adevăratul sabotaj.„, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan le expune internauților toate activitățile edilului capitalei care au fost „sabotate”. El amintește de începutul mandatului Gabrielei Firea. Aceasta acuza că este urmărită în trafic și că are telefonul ascultat. Cel mai recent exemplu de sabotaj este cel legat de scandalul cu testările de pe Arena Națională. Gabriela Firea a anunțat la scurt timp după demararea proiectului de testarea a anticorpilor coronavirus că sistează proiectu, deoarece este sabotată.

Viitorul candidat la primărie enumeră nouă acțiuni ale Gabrielei Firea care au fost „sabotate” de-a lungul mandatului acesteia. Nicușor Dan o face pe Firea incompetentă și spune că își apără imaginea cu banii publici. „A deschis în ultimii 4 ani un număr impresionant de procese în care cere daune morale de zeci de mii de euro unor politicieni sau ziariști, nemultumită de afirmațiile publice făcute de aceștia sau de dezvăluirile jurnalistice care o vizau. Nu s-a întâmplat doar o dată ca instanța să-I respingă cererile, iar taxele să fie plătite din bani publici.”, încheie acesta.

Related posts

Firea se laudă cu deschiderea grădinițelor

Alina Angelescu

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Alina Angelescu

Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Capitalei. De ce depinde asta

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea are un loc de parlamentar pus deoparte, spune președintele PSD Marcel Ciolacu

Constantinescu Gabriel

Testarea în masă a bucureștenilor, manevra electorală a Gabrielei Firea cu medicul Adrian Streinu Cercel. Câți bani se fac din afacere

Gabriela Firea a găsit justificarea: a pierdut alegerile din cauza campaniei negative din online. „Vreau să văd caracatița”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment