Vasiliauskaite Berta, USR
USR

Berta Vasiliauskaite

Originară din Lituania, Berta Vasiliauskaite a venit în România în 2013. Trei ani mai târziu, în 2016, a făcut primul pas în viața politică românească. Vasiliauskaite Berta a candidat, în urmă cu doi ani, pe listele Uniunii Salvați România (USR) pentru un loc în consiliul local al sectorului 6.
Berta Vasiliauskaite este căsătorită cu Alin Liviu Coțofană, care ocupă, tot din 2016, funcția de consilier in Consiliul General al Municipiului București, fiind ales pe listele aceleiași formațiuni politice.
Cei doi soți nu dețin case, terenuri, mașini sau bijuterii, desi nu duc lipsă de bani. Doar în 2018, Vasiliauskaite Berta a câștigat aproape 70.000 de lei ca project manager la Vida XL și 1.800 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 6. Pe de altă parte, soțul său, Alin Liviu Coțofană, a câștigat, în 2018, circa 17.000 de lei de la VidaXL, unde este angajat pe post de translator.
Coțofană Alin și-a rotunjit semnificativ veniturile cu ajutorul indemnizației de consilier la Primăria Capitalei, de unde a încasat, în 2018, peste 10.000 de lei, dar și cu ajutorul venitului de 6.000 de lei primit de la Uniunea Salvați România, unde este consilier administrativ.
Născută în Lituania, Berta Vasiliauskaite a emigrat, împreună cu familia, în Spania, unde a studiat Turismul, Marketing şi Administrarea Afacerilor, finalizând-și studiile în Germania.

Related posts

Antoneta Bugner

George Dumitrescu

Niculaie Bordei

Andreea Cristescu

Fosta firmă a lui Dan Barna a umplut simpatizanții USR de bani europeni

A.M. Ionescu

Sorin Dumitru Marinescu

George Dumitrescu

Cristina Coroblea

Andreea Cristescu

Mihai Eduard Vilceanu

Mircea Azar

1 comment

Alin Liviu Cotofana Lumea Politică 7 noiembrie 2018 at 10:27

[…] studii completate cu un master în același domeniu. Tot în Spania a cunoscut-o și pe soția sa, Berta Vasiliauskaite, originară din Lituania. Dealtfel, cei doi au debutat împreună în politică, Berta candidând, […]

Reply

Leave a Comment