USR - Bulfon
USR

Cristian Laurențiu Bulfon

Bulfon Cristian Laurențiu este un politician local din Uniunea Salvați România. Prima manifestare politică a avut loc în 2016 când a intrat în consiliul local al Sectorului 1 din București candidând pe lista USR.

La alegerile parlamentare din același an, Laurențiu Bulfon a candidat din nou, fără succes, pentru un loc în senat pe listele filialei din Hunedoara a USR.
Cristian Laurențiu Bulfon a fost, până la intrarea în politică, specialist în documente vamale la Art Glass, o firmă din Bistrița specializată în producția de sticlă. El are o casă de locuit de 100 de metrii pătrați moștenită în 1996 și un apartament cumpărat în 1993. El și soția conduc două mașini un Volksvagen Golf și un Citroen C3. Soții Bulfon dețineau în 2016, la depunerea candidaturii, conturi bancare cu o valoare de apoximativ 200.000 de lei.
Banii fuseseră strânși din venitul anual de 10.000 de lei al lui Cristian Laurențiu și de 41.000 de lei al Consuelei Marciana Bulfon. Ea era angajată la Corvinus International un hotel care este deținut de Mugur Chifulescu.
Politicianul USR este unic asociat în firma Arco Prest care în 2016 a rulat suma de 10.000 de lei din activități de transport.

Related posts

Cristian Bogdan Stroe

George Dumitrescu

Florin Misu Crisu

Mircea Azar

Alexandru Diaconescu

Mircea Azar

Alin Ionut Arsu

Mircea Azar

Fosta firmă a lui Dan Barna a umplut simpatizanții USR de bani europeni

Andrada Ionescu

George Damian

Andreea Cristescu

1 comment

Dragoș Florin Sion - USR - Sector 1 - Lumea Politică 22 aprilie 2020 at 1:07

[…] încercare, în politică. El este consilier local în Sectorul 1. Dragoș Sion l-a înlocuit pe Cristian Bulfon, USR-istul care a trădat partidul și a votat cu […]

Reply

Leave a Comment