Cristina Munteanu a debutat în politică în 2016 și este inginer de profesie. Cristina Simona Munteanu a candidat pentru un loc în Consiliul local al sectorului 1, pe listele USR.

În 2011, USR-ista a cumpărat,  împreună cu soțul său, Munteanu Dan, un apartament de 63 mp în București. În același an, Cristina Munteanu a moștenit trei sferturi dintr-un alt apartament din Capitală. Soții Munteanu dețin și un teren agricol de peste 9 hectare în comuna Durnești, jud. Botoșani. Acesta a fost moștenit de Dan Munteanu în 1999. Femeia are și un autoturism Ford Fiesta, fabricat în 2008.

Cei doi soți nu au datorii. Venitul declarat al Cristinei Munteanu abia depășește 1.500 de lei. Astfel, după ce a debutat în politică, ea a primit 9.000 de lei din indemnizația de consilier local. Femeia a mai câștigat 600 de lei în calitate de contabil al unei asociații de proprietari. Cu toate acestea, cei doi soți dețin depozite bancare în valoare de 333.000 de lei.

Soțul Cristinei Munteanu este angajat la Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), însă venitul său nu este precizat. Deși Munteanu Cristina a candidat pe listele unui partid care încurajează transparența, ea a invocat clauza de confidențialitate în această situație. Potrivit presei, salariul lunar mediu al angajaților AACR este de 2.600 de euro. În plus, Munteanu Dan a încasat și peste 3.000 de lei din arendă, de la Agromec Trușești.

Cristina Munteanu a absolvit inginerie chimică la Universitatea Politehnică din București. În perioada 2018 – 2020, ea a studiat administrație publică în cadrul SNSPA.

Cristina Munteanu are un CV impresionant

De-a lungul timpului, Cristina Munteanu a deținut funcții importante în mai multe companii din mediul privat. Ea a fost director de producţie la SEMMELROCK România, companie multinaţională producătoare de materiale de construcţii. Simona Munteanu a ocupat o funcție de conducere și în cadrul BAUMAXX România.

De asemenea, femeia a fost Project manager assistant la PVN România. Simona Munteanu a ocupat și funcția de SAP Key user şi auditor intern la ISOVOLTA. Ea a lucrat și ca expert marketing la POLICOLOR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *