De profesie psiholog, Dragoș Geamănă a intrat în politică în anul 2016. El candidat, cu succes, pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) pentru un post de consilier local la Sectorul 5.

Potrivit declarației de avere, în anul 2004, Geamănă a moștenit o mică parte dintr-un apartament cu suprafața de peste 80 de mp, situat în Capitală. Politicianul avea are în conturi aproximativ 30.000 de lei.

În anul 2018, Dragoș Geamănă a câștigat circa 33.000 de lei. Aproape 15.000 de lei i-a luat în calitate de instructor la Vujade Training SRL. Peste 14.000 de lei au venit din indemnizația de consilier local. 4.000 de lei au fost încasați de la DGASPC Sector 5.

Dragoș Geamănă este membru al Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. El este membru al Asociației Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Politicianul face parte din Colegiului Psihologilor din România. Bărbatul este președinte al Asociației Centrul pentru Dezvoltare Personală, dar și al filialei USR Sector 5.

Dragoș Geamănă are și un cabinet individual de psihologie, situat pe Bdul Nicolae Bălcescu din București. Naționalismul lui Geamănă a intrat în contradicție cu anarhismul USR. El a anunțat faptul că se pregătește să părăsească partidul. Geamănă a spus că la finalul mandatului se retrage. El a declarat că se mai înscrie numai într-un partid asumat de dreapta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *