Elena Radu este încă unul dintre numele noi din politică. Ea a apărut în viața publică în anul 2016, când a candidat, pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB).  Ea s-a aflat atât pentru consiliul local al Sectorului 6, cât și cea pentru Consiliul General.

Inițial, Elena Radu a intrat în consiliul local. Din 2017 ea a ajuns în Consiliul General al Municipiului București.

Radu este asociat unic și administrator al firmei EL-RA Consult SRL, pe care a înființat-o în 2003. Activitatea firmei este de creație și interpretare artistică și literară. Potrivit site-ului Ministerului Finanțelor, singurul an în care firma a înregistrat rezultate notabile a fost 2016, când profitul a fost de 49.000 de lei.

În vârstă de aproape 60 de ani, Radu este economist,  licenţiată a Facultăţii de Comerţ, din cadrul ASE Bucureşti. De-a lungul timpului, a ocupat diverse funcţii în cadrul departamentelor economice ale unor instituţii private: contabil şef, director economic, director comercial, manager de vanzări. În 2005, Elena Radu a devenit antreprenor. Ea a administrat o agenţie de impresariat artistic, evenimente culturale şi producţie muzicală.

Elena Radu este și membru în Comisia de cenzori a Uniunii Salvați România (USR).

Elena Radu deține două terenuri agricole în comuna Dobra, jud. Dâmbovița – unul de 5.000 de mp, primit cu titlul de donație, în anul 1995 și unul de aproape 20.000 de mp moștenit în anul 2008. Femeia a moștenit și un teren intravilan de 1.000 de mp și o casă de locuit cu suprafața de aproximativ 200 de mp. Ea este proprietara unui apartament cu suprafața de 120 de mp, situat în sectorul 6 din București.

Elena Radu a câștigat, anul trecut, circa 10.000 de lei. Ea a încasat 3.600 de lei din indemnizația de consilier local al sectorului 6 și 6.500 de lei din indemnizația de consilier general.

Femeia a fost director adjunct al firmei RACVN SRL-D și consilier expert la Business Real Accounting.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *