Lucian Ionel Moldoveanu

Lucian Ionel Moldoveanu are 42 de ani și din 2016 este consilier local la Sectorul 3. Moldoveanu a fost ales pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul. Formațiunea s-a transformat în Uniunea Salvați România la alegerile parlamentare din același an.

Lucian Ionel Moldoveanu nu a ieșit cu nimic în evidență pe parcursul celor trei ani de mandat. Consilierul local a activat în comisia nr. 5 de învățământ activități științifice, culturale, sport și tineret.

Potrivit declarației de avere, Lucian Moldoveanu deține un autoturism Toyota Yaris, fabricat în anul 2004. , Consilierul are în cont aproape 30.000 de lei.

În anul 2018, singurul venit declarat de politicianul de tip nou a fost indemnizația de consilier local, în valoare de 12.000 de lei. Este interesant de aflat cum a trăit politicianul USR cu niște cheltuieli de 1000 de lei pe lună.

Și mai interesant este că pe profilul de Facebook Ion Moldoveanu, politicianul declară că lucrează la Deutsche Bank. În trecut, Moldoveanu a lucrat la Oracle. Deși nu apare în declarația de avere, Lucian Ionel Moldoveanu este căsătorit cu Roxana Moldoveanu. Femeia lucrează, tot conform Facebook, la Orange. Soții Moldoveanu au absolvit Universitatea Politehnică București.

Lucian Ionel Moldoveanu a terminat Automatica în anul 2000. Experiența din politică a fost de bun augur. Din 2019 s-a înscris la doctorat la SNSPA. Politicianul a mai omis să treacă în declarația de avere apartenența la un ONG. El a fost vice-președinte la Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *