Narcisa Veronica Gutium
USR

Narcisa Veronica Gutium

Profesor și arhitect, Narcisa Veronica Gutium a intrat în politică în 2016, când se apropia de 60 de ani. Gutium Veronica a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) pentru un post de consilier local la Sectorul 3. La alegerile parlamentare și-a încercat norocul în Vaslui. Ea a candidat acolo fără succes pentru Senat.

„Datorită proiectelor la care am lucrat după absolvirea facultății în anul 1983. Am dobândit experiență pe plan profesional și am rezolvat multe probleme apărute pe șantierele situate în principalele centre industriale ale ţării. M-am implicat în acțiunile promovate în cadrul USR. Mi-am dorit să devin consilier la primărie că să îmi pot aduce contribuția la schimbarea în bine a vieții cetățenilor”, se arată în descrierea Narcisa Veronica Gutium de pe site-ul USR.

În 2006 Narcisa Gutium a moștenit un sfert dintr-un apartament cu suprafața de 110 de mp în Sectorul 1 din București. În 2018, Narcisa Veronica Gutium a câștigat aproximativ 60.000 de lei din trei surse. 12.000 de lei au venit din indemnizația de consilier local. Ea a mai luat 27.000 de lei ca profesor la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”. Femeia a completat veniturile cu aproape 22.000 de lei de la Avon Cosmetics. Practic, politicianul vinde creme de la Avon din ușă în ușă pentru a-și suplimenta veniturile.

Related posts

Bogdan Sergiu Pîrtoacă

Andreea Cristescu

Mariana Vasiliu

George Dumitrescu

Oliver Paiusi

A.M. Ionescu

Cornel Pelinaru

George Dumitrescu

Ariel Chiș, candidatul USR care a provocat hohote de râs. „Eu sunt Ariel, coadă de purcel”

Manuela Muresan

George Dumitrescu

Leave a Comment