Dumitru Marinescu
USR

Sorin Dumitru Marinescu

Sorin Dumitru Marinescu este un personaj nou în viața politică românească. Sorin Marinescu a candidat, în 2016, pe listele Uniunii Salvați România (USR),  atât pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB), cât și pentru un post de consilier local la Primăria sectorului 4.

Potrivit declarației de avere, în 2017, Sorin Marinescu a câștigat 63.000 de lei ca IT Manager la Voyatzoglou Systems Romania SRL (firma care face majoritatea rafturilor din hypermarketuri), 6.000 de lei ca inginer electronist la ICAR Concept SRL, 3.000 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 4 și aproape 6.500 de lei din indemnizația de consilier general.

ICAR Concept este firma Rodicăi Sebe, soția pro-rectorului Academiei Naționale de Informații, Sorin Gabriel Sebe.

Soția politicianului Sorin Dumitru Marinescu, Liliana Marinescu, este inginer chimist și a câștigat anul trecut 36.000 de la Prociv SRL, 26.000 de lei de la Daily Sourcing & Research SRL, 4.000 de lei de la Cosfel Actual SRL și 3.000 de lei în calitate de doctorand la Universitatea Politehnică din București.

La Cosfel Actual SRL, Liliana Marinescu este muncește împreună cu Ana Casandra Sebe, semn că relația dintre familia Marinescu și cea a pro-rectorului de la academia Serviciului Român de Informații nu este una întâmplătoare.

Singura avere a lui Marinescu Sorin Dumitru constă într-un apartament de 66 de mp în București, cumpărat în 1983 și o remorcă moștenită, fabricată în anul 1991.

 

Related posts

Marian Bumbar

George Dumitrescu

Mircea Mihai Galbenu

George Dumitrescu

Cristian Laurențiu Bulfon

A.M. Ionescu

Claudiu Năsui explică problema pensiilor speciale

Alina Angelescu

Ion Poșircaru

Andreea Cristescu

Dragoș Florin Sion

Mircea Azar

Leave a Comment