cirstoriu jpg

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu a reușit să lămurească, într-o discuție cu G4Media.ro, cine anume i-a propus să candideze la primăria București, insistând că ”percepția sa” este o propunere a ambilor lideri. În ciuda insistențelor, Cîrstoiu nu a indicat pe nimeni ca fiind autorul propunerii de a candida și a spus doar că a avut loc ”o discuție în trei” cu câteva zile înainte de evenimentul de lansare, care a avut loc miercuri.

Cîrstoiu a mai spus că-i cunoaște pe Nicolae Ciucă și pe Marcel Ciolacu, cu care a avut ”mai multe discuții de-a lungul timpului” despre probleme legate de spitalul Universitar.

Întrebat din partea cui a venit propunerea, Cîrstoiu a răspus: ”Din partea celor doi președiniți”.

Două surse politice au declarat pentru G4Media.ro că propunerea ar fi venit pe linia Cotroceni, sugerată de președintele Klaus Iohannis, însă Cătălin Cîrstoiu respinge categoric această variantă.

”Exclus. Nu este adevărat. Nu am avut nicio discuție legată de candidatură, nici una, jur. Nici nu cred că era rolul domnului președinte să desemneze. Nu a fost nici un fel de discuție. În ultimele luni nu am mai avut discuții. Ultima discuție a fost la un eveniment public. Bună ziua, domnule președinte, bună ziua, domnule doctor. Cum merg proiectele la universitar. Asta a fost tot”, a declarat Cîrstoiu pentru G4Media.ro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *